Un bărbat din Iași a cerut ordin de protecție față de amanta sa, o cunoscută doctoriță din oraș. Ce i-a făcut femeia

Un bărbat din Iași a cerut ordin de protecție față de amanta sa, o cunoscută doctoriță din oraș. Ce i-a făcut femeia

Un bărbat din Iași a cerut ordin de protecție față de fosta sa amantă, o doctoriță din oraș care i-a făcut și un copil. El o acuză acum de hărțuire, femeia refuzând să accepte separarea și cerându-i să se mai culce măcar o dată cu ea.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Un bărbat din Iași a cerut instanței să emită un ordin de protecție față de fosta sa amantă, o doctoriță cu care a avut o relație extraconjugală timp de 5 ani de zile, după el, sau 6 ani- după spusele ei, scrie Ziarul de Iași.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

În urmă cu doi ani, bărbatul a decis să rămână exclusiv cu soția sa și s-a despărțit de amantă, dar doctorița a refuzat pur și simplu să accepte situația, mai ales după ce i-a făcut și un copil amantului. Acum, cei doi se acuză reciproc de hărțuire, iar judecătorii le dau dreptate, parțial, amândurora.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Bărbatul a cerut Judecătoriei Iași emiterea unui ordin de protecție împotriva fostei amante, montarea unui dispozitiv de supraveghere asupra acesteia, precum și obligarea femeii la predarea către poliție a armelor deținute.

Amanta îi scuipă soția, o face ”panaramă” și îi cere să divorțeze

În sprijinul solicitării sale, ieșeanul prezintă înregistrarea unui episod de agresiune de pe 13 august, când fosta amantă a ieșit de după copacii de lângă bloc și l-a electrocutat de cel puțin șapte ori cu un pistol cu electroșocuri.  

Bărbatul a mai spus în instanță că doctorița îl agresase fizic și verbal de mai multe ori înainte de a fi înregistrată, până și soția lui căzând victimă fostei amante. Doctorița ar fi scuipat-o pe soție, o făcea ”panaramă” și îi cerea să divorțeze, în timp ce pe el îl amenința că îi va arunca ”cu ceva” în ochi și va pune oameni să-l bată.

Toate astea pentru că refuza să se împace cu fosta sa amantă și nu accepta să se mai culce cu ea măcar o ultimă oară, a mai spus bărbatul.

Relația dintre cei doi s-a încheiat în urmă cu doi ani, la un an după ce amanta a născut un copil pe care l-a făcut fără să-i spună bărbatului că a încetat să mai ia anticoncepționale.

Judecătorii spun că amanta nu reprezintă un pericol iminent

De cealaltă parte, femeia spune că, de fapt, ea este adevărata victimă a hărțuirii fostului amant. În documentele depuse în instanță, doctorița spune că se afla întâmplător în fața blocului unde locuia fostul iubit, pentru că aștepta să coboare un coleg de muncă.

Femeia susține că ea era cea înjurată, scuipată și bătută, dovadă fiind faptul că mai obținuse în trecut un ordin de protecție împotriva fostului amant.

Judecătoria Iași a respins cererea bărbatului, considerând că fosta amantă nu prezintă, totuși, un pericol iminent, dar speța se judecă acum la Tribunalul Iași.

Articol recomandat de

Acuzații șocante pentru starul lui United: și-a atacat fosta iubită când era însărcinată și i-a tăiat degetele cu un pahar

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191