Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, care a vrut să coboare cu funia de pe un bloc, a căzut de la etajul 24. Copiii lui îl priveau de jos

Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, care a vrut să coboare cu funia de pe un bloc, a căzut de la etajul 24. Copiii lui îl priveau de jos

Un bărbat îmbrăcat în costum de Moș Crăciun a murit după ce s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 24, în fața a zeci de persoane, între care se aflau și soția și copiii lui.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Incidentul s-a petrecut în orașul Chelyabinsk, din Rusia. Bărbatul care, potrivit presei locale, era alpinist utilitar cu experiență, a vrut să coboare cu funia pe fațada blocului, pentru a le face o surpriză copiilor din clădire, printre care erau și copiii lui. Se asigurase cu frânghii și echipamente specifice, însă din motive încă neclare s-a dezechilibrat, a căzut în gol de la al 24-lea etaj și s-a prăbușit în zăpada așternută pe sol murind pe loc, potrivit New York Post.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Soția și copiii lui erau și ei de față și a fost martori la incidentul șocant.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Inițial, o parte din cei prezenți la fața locului au crezut că „moșul” a făcut o cascadorie și au așteptat ca el să se ridice și să întâmpine copiii.

„Fiul meu nu a înțeles nimic. Alții și-au dat seama ce s-a întmplat și au plecat terifiați. Desigur, toți părinții sunt în stare de șoc”, a declarat un martor pentru presa locală.

O altă persoană a spus că mulți cei prezenți au presupus că „moșul” a făcut o farsă și a aruncat un manechin de la etaj: „Serbarea a continuat. La început nu a existat nicio bănuială că se petrecuse o tragedie”.

Presa rusă spune că bărbatul era un alpinist cu experiență și că din primele ingestigații rezultă că funiile de siguranță nu au fost montate în mod necorespunzător.

Firma care administrează clădirea și care organizase evenimentul și-a cerut scuze pentru spectacolul traumatizant. „Sărbătoarea de astăzi s-a transformat într-o nenorocire monstruoasă. Un alpinist utilitar îmbrăcat în Moș Crăciun a căzut în timp ce cobora din casa lui și a murit”, au precizat reprezentanții într-un comunicat.

Cazul este cercetat de poliție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191