Un bărbat s-a oferit să găzduiască o tănără externată de la Psihiatrie. După câteva luni a fost găsit dezmembrat și pus în valize

Un bărbat s-a oferit să găzduiască o tănără externată de la Psihiatrie. După câteva luni a fost găsit dezmembrat și pus în valize

Un bărbat care oferit un cămin unei tinere femei după ce aceasta a fost externată dintr-un spital psihiatric, a fost găsit „tăiat în bucăți”, în valize, anunță poliția belgiană.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Bărbatul de 67 de ani, identificat doar cu prenumele Jean, a fost găsit mort, tranșat în mai multe bucăți care au fost puse în valize, în apartamentul său din Uccle, o localitate din regiunea capitalei Bruxelles, pe 27 februarie. Potrivit , rămășițele au fost descoperite după ce o femeie pe care Jean o găzduia a sunat la poliție și a amenințat că se sinucide.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Între timp, polițiștii au aflat că bărbatul fusese ucis chiar de femeia care sunase la poliție, care, de altfel, și-a recunoscut fapta, fiind arestată. Aceasta, Jessica, de 35 de ani, a fost externată în urmă cu câteva luni dintr-un spital de psihiatrie și pentru că nu avea unde să stea, Jean s-a oferit să o găzduiască.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Anchetatorii au stabilit că în cursul lunii noiembrie cei doi s-au certat, iar Jessica l-a ucis pe Jean cu un cuțit. Intenționând, probabil, să scape de cadavru, l-a decapitat și dezmembrat și l-a pus într-o valiză verde, dar și în plase sau saci de gunoi.

Însă Jessica nu a aruncat bucățile de cadavru și le-a ținut în casă, ea locuind în tot acest timp în apartament.

„Victima o găzduia de câteva luni. A cunoscut-o pe suspectă când aceasta tocmai ieșise dintr-un spital de psihiatrie și nu avea unde să locuiască. Pe lângă istoricul psihiatric, această femeie era cunoscută pentru prostituție și consum de droguri”, a precizat poliția pentru presa belgiană.

Alain, de 55 de ani, fostul iubit al femeii, a declarat pentru că nu a crezut-o niciodată în stare de crimă, deși știa că are probleme psihice. Cei doi au avut o relație timp de 4 ani și au locuit împreună, despărțindu-se în urmă cu un an. „Era o fată foarte amabilă, drăguță și inteligentă. Singura ei problemă era că avea crize”, a spus acesta.

El a povestit că în ziua în care a fost descoperită crima, Jessica l-a contactat printr-un apel video, era tulburată și i-a spus că voia să se sinucidă. De asemenea, i-a mărturisit că l-a ucis pe Jean și i-a arătat valizele în care îi pusese rămășițele.

Alain a sunat, de asemenea, la poliție după ce a încheiat convorbirea cu fosta iubită.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191