Un bebeluș de două luni a ajuns la spital în stare gravă, malnutrit şi deshidratat, în Ploiești: „Are două kilograme și nu a fost spălat niciodată”

Un bebeluș de două luni a ajuns la spital în stare gravă, malnutrit şi deshidratat, în Ploiești: „Are două kilograme și nu a fost spălat niciodată”

Este anchetă la Spitalul Orășenesc Urlați, după ce mama unui bebeluș de două luni, aflat în pragul morții din cauza malnutriției, a reclamat că cel mic nu a fost consultat pe motiv că nu ar exista pediatru.
Un copil în vârstă de două luni se află într-o stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Copilul se confruntă cu probleme de malnutriție și deshidratare, iar medicii au fost nevoiți să-l resusciteze și să-l transfere la Terapie Intensivă (ATI). Prefectura Prahova a fost sesizată în legătură cu cazul copilului, iar conducerea instituției a decis să constituie o comisie de anchetă.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Mama copilului a afirmat că nu a fost primită cu bebelușul la Spitalul Orășenesc din Urlați, dar declarațiile sale sunt contradictorii. După aceste afirmații, Prefectura Prahova a demarat o anchetă pentru a verifica veridicitatea acestora.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Potrivit subprefectului județului Prahova, Emil Drăgănescu, primele verificări arată că mama și copilul nu s-au prezentat la unitatea medicală din Urlați, fiind verificate și camerele de supraveghere ale spitalului.

Surse judiciare au dezvăluit că femeia nu este credibilă și are antecedente penale. DGASPC a intrat și ea în atenția cazului. Ulterior, femeia și-a schimbat declarația, afirmând că a mers la spitalul din Urlați la o altă oră decât cea menționată inițial.

Inițial, femeia a susținut că a ajuns la spital miercuri la ora 17:00, dar acum declară că a mers la ora 21:00. În urma acestor afirmații contradictorii, oficialii Prefecturii au anunțat că vor fi efectuate noi verificări la unitatea medicală.

Bebelușul are doar două luni și cântărește doar 2 kilograme. „Copilul este în stare gravă, la Terapie Intensivă. Suntem rezervați, la momentul de față, însă, cu privire la un prognostic. A ajuns la noi subnutrit, cu plăgi infectate și foarte murdar. Nu a fost spălat de mamă niciodată. Starea de sănătate îi este atent monitorizată”, a precizat managerul Spitalului de pediatrie, medicul Anca Miu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191