Un egal ar fi fost cat o victorie

Un egal ar fi fost cat o victorie

Petrolul Ploiesti si FCSB s-au infruntat in etapa a 2-a din play-off-ul Liga de Tineret. Duelul a avut loc la stadionul de linga Rafinaria OMV Petrom si s-a incheiat cu succesul liderului la zi. Unul firesc avand in vedere cum s-au desfasurat ostilitatile. In prima parte, oaspetii au dominat si au marcat de doua ori, insa pana la pauza scorul putea fi cel putin dublu. Dupa pauza, trupa antrenata de Laurentiu Tureac a revenit in joc prin golul superb marcat de Albert Dima. Din nefericire, petrolistii, incurajati din tribune si de cativa fani petrolisti de toate varstele, au trebuit sa se multumeasca doar cu cel mai frumos gol al meciului. In rest, ocazii de a egala nu si-au mai creat astfel ca la final tabela a inregistrat un rezultat nedorit:1-2.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Petrolul ocupă locul 5 în clasament (19 puncte), iar în etapa viitoare va juca, în deplasare, cu CSA Steaua (20 noiembrie, ora 12.00). Iata si celelalte rezultate ale formatiilor de juniori ale Petrolului:

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Liga Elitelor „U17”, Seria Est/Play-out, etapa 2

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

FC Petrolul Ploiești – FC Voluntari 1-1
Marcator: Alejandro Alexe.

În clasament, Petrolul pregătit de Daniel Movilă ocupă locul 5 (7 puncte) și va juca, în etapa viitoare, în deplasare, cu Concordia Chiajna (20 octombrie, ora 14.00).

Liga Elitelor „U16”, Seria 1/Play-out, etapa 2

LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – FC Petrolul Ploiești 0-7
Marcatori:Damian Ștefan (3), Eduard Enescu (2), Andrei Zahiu, Vladimir Badea.

În clasament, formația pregătită de Bebe Zahiu ocupă locul 4 (14 puncte) și va juca, în etapa viitoare, pe teren propriu cu ACS Tg. Mureș (19 noiembrie, ora 10.00, stadion „Chimia”, Brazi).

Juniori „C” (U15) – Liga Elitelor, Seria 7, Etapa 5

CS Câmpina – Petrolul Ploiești 0-6
Denis Drăghia, Georgian Oprea (2), David Dicu (2), Vlad Loghin.

În clasament, echipa antrenată de Marius Manolache ocupă locul 3 (7 puncte) și va juca, în etapa viitoare, în deplasare cu Juniorul Brașov (20 noiembrie, ora 10.00).

Juniori „C” (U15) – Campionatul Județean, Seria Est, Etapa 10

Petrolul Ploiești – CS Valea Călugărească 3-0
Vlad Loghin (2), Alejandro Guță

Juniori „C” (U15) – Campionatul Județean, Seria Vest, Etapa 10

FC Petrolul Ploiești – Metalul Plopeni 4-1
Vasile Varlas, Sabin Fieraru, David Stoica (2).

Juniori „D” (U 13) – Campionatul Județean, Seria Est, Etapa 12

FC Petrolul – Hagianu Mircea Junior Câmpina 2 6-0.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191