Un eșec ca o lovitură de măciucă!

Un eșec ca o lovitură de măciucă!

,,Nu am reusit sa fructificam unele momente-cheie”. Așa a motivat Octavian Popa-Calotă eșecul echipei sale, CSM Petrolul Ploiești, pe teren propriu, în fața lui FC Argeș. Un eșec care doare accentuat și nu poate fi altfel având în vedere că petroliștii, sprijiniți de public, au revenit de la -22 de puncte! Ei “au dat cu reveneală” în partea secundă atunci când două „triple” ale lui Misters şi Mitchell au făcut să trezească chiar și propria apărare. Toată suflarea petrolistă a crezut în victorie, Funderburk şi Bogdan Popa au electrizat meciul și mai mult prin execuțiile lor care au adus gazdele la o posesie în spatele oaspeților.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Brkic a scos un „coş cu fault” la faza următoare şi CSM Petrolul conducea, 78-77, după mult timp în care Măciucă și colegii săi nu avuseseră nici o emoție! Baschetbalistul Popa a mai fășăit o dată plasa de la distanță, iar Ploieștiul era în avantaj. Argeșul a intors scorul prin Freeman și Măciucă, iar ultimul atac a aparținut galben-albaștrilor. Din păcate, Mitchell nu a putut fi “mișelul” argeșenilor deoarece mingea aruncată de american s-a plimbat pe inel și a ieșit. Pentru o secundă mi-am adus aminte de meciul cu Dinamo, din sezonul trecut. Fază petrecută la același panou!

La final nu a fost show ci multă supărare pricinuită de o înfrângere greu de digerat și într-un joc foarte important. Pentru CSM Petrolul Ploieşti, au jucat: Brkic (19 puncte), Misters (17, 3×3), B. Popa (16, 2×3), Mitchell (15 puncte, 3×3, 10 pase decisive), O. Popa Calotă (7, 1×3), Funderburk Jr. (3, 1×3), Aughburns (2), Milin (2), C. Dinu şi A. Ene. În ciuda eșecului, gruparea ploieșteană are șanse bune să prindă play-off-ul în cele două partide care le mai are de disputat. Prima, miercuri, 18 ianuarie, de la ora 19.00, la SCM Craiova.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Octavian Popa Calotă:’’Din pacate, nu ne-a iesit planul de joc. Am aratat mai bine in repriza a doua, am avut o intensitate mai buna in aparare, dar n-am reusit sa fructificam unele momente cheie. La prima vedere cred ca am pierdut meciul la recuperari. Mai avem doua meciuri foarte grele, cat doua finale. Mai avem la Craiova unde mergem sa castigam si, apoi, acasa, cu Sibiul. Sunt foarte suparat pentru ca am reusit sa revenim, dar nu am facut-o pana la capat. Este o infrangere dureroasa, dar trebuie sa mergem mai departe, sa ne concentram pentru urmatorul meci”.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Mihai Popa:„Din pacate, am pierdut prima finala pe care o aveam pentru calificarea in play-off. Nu am reusit sa avem intensitate in prima parte a jocului si asta ne-a costat. Intensitatea a fost mai buna pe final, dar nu a fost de ajuns. Puteam sa castigam jocul, dar, asta este, trebuie sa ridicam capul, sa ne uitam in oglinda si sa vedem fiecare ce am gresit. Mai avem doua jocuri si fiecare este important. Primul este la Craiova si vrem sa castigam”. Sursa foto:csmploiesti.ro/mihail oprescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191