Un eșec cu impact în clasament

Un eșec cu impact în clasament

Handbalistele de la Activ Prahova Ploiești au pierdut, pe propriile greșeli, derbiul cu Știința București. Când spun greșeli mă refer la numărul mare de ratări, dar și la numărul mai mic pe care cuplul de arbitrii Murariu-Paraschiv, l-au făcut, sub privirile secretarului FRH, Viorel Mazilu, în favoarea gazdelor. Toate acestea și-au pus amprenta asupra rezultatului final. Dacă ai vedea scorul de la pauză, 16-11 pentru bucureștence, ai zice că acestea au dominat clar, iar oaspetele n-au pus probleme.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Numai că pe la mijlocul primei reprize jucătoarele Activului au avut patru sau cinci atacuri consecutive ratate! Ceea ce într-un meci cu miză, un derbi între primele două clasate, contează mult. La pauză, staff-ul tehnic al Activului le-a zgândărit orgoliul fetelor și acestea au meritul de a fi luptat în repriza a doua, iar pe final puteau măcar egala. În economia meciului a contat și faptul că jucătoare precum Patricia Vizitiu, Mara Arvatu și Diana Andrița, nu au avut o evoluție constant bună. Poartă acțiuni individuale deosebite, golurile sunt la fel, însă pe de altă parte fac greșeli copilărești sau nu marchează atunci când este mai important.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!


Să nu se înțeleagă că cele menționate mai sus au purtat semnătura eșecului, însă te roade când vezi că acestea fac un tort deosebit, dar nu pun și cireașa pe el. Vorba unui oficial după joc:,,Daca fetele marcau doar un sfert din cate ocazii au avut, la final ne bucuram cu totii.” În acest meci, câștigat la limită de gazde, 25-24, staff-ul tehnic s-a bazat pe: Diaconu, Paraschiv, Dumitriu – M. Arvatu 8 goluri, Vizitiu 5, Andrița 5, Moldoveanu 3, Sava 2, A. Arvatu 1, Tămaș, Popescu, Dumitrașcu, Ivanenko, Csavar, Grădișteanu, Gavrilă. Acest joc a fost foarte important și pentru clasamentul Seriei A a Diviziei A. În loc să treacă peste Știința sau măcar să o țină aproape, Activul a coborât pe locul 3 și a rămas cu 16 puncte. Lider rămâne formația bucureșteană, 21 puncte, urmată de Unirea Slobozia, 19 puncte. Etapa viitoare, trupa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant joacă în ,,Olimpia”, sâmbătă, 26 noiembrie, de la 12.30, cu echipa secundă a Rapidului.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar