Un fundaș reprezintă “cadoul” de 8 martie

Un fundaș reprezintă “cadoul” de 8 martie

Fundașul Ricardo Grigore este “cadoul” Petrolului cu ocazia zilei de 8 martie. Conform fanatik.ro cel poreclit ,,Rici” este noul jucător al „lupilor galbeni”, iar fundașul central a confirmat acest lucru: „Am semnat cu Petrolul. Mâine voi fi prezentat oficial”. Grigore are 23 de ani și ultima oară a fost la FCU Craiova. Cei de la gsp.ro susțin că Ricardo mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2024, dar nu se poate întoarce la „câini”. El ar trebui să fie legitimat din nou, dar Dinamo are interdicție la transferuri din cauza restanțelor. Astfel, el a semnat până în vară cu Petrolul, iar dacă formația ploieșteană îl vrea definitiv va trebui să achite 25.000 de euro.

Astăzi, fotbaliștii Petrolului s-au achitat de doamnele și domnișoarele petroliste. Ei au fost prezenți în Omnia-Winmarkt Grande Center și au oferit flori sexului frumos. Chiar dacă este ziua femeilor mai sunt și barbați care își sărbătoresc ziua de naștere astăzi. Atacantul Robert Moldoveanu împlinește 24 de ani chiar de 8 martie. Cel poreclit ,,Balon”, împreună cu colegii de la Petrolul, au fost la mall să ofere flori doamnelor și domnișoarelor. Moldoveanu și Mario Bratu au coborât la sala de forță unde domnișoarele “petreceau” cu greutățile.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Andrada și Evelina, două dintre fetele felicitate, au fost încântate de apariția fotbaliștilor mulțumindu-le pentru buchetele de zambile. Moldoveanu a primit un tort din partea colegilor și a spus că cel mai frumos cadou pentru mama sa este chiar el atunci când s-a născut! Bratu spune că recita poezii când era mic de Ziua Mamei. Acum, s-a făcut mare și i-a dăruit mamei un ghiveci cu o floare rară, iar sorei un buchet de lalele.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191