Un grup de soldați ruși care au încercat să debarce în spatele liniilor ucrainene a fost anihilat cu o dronă Bayraktar

Un grup de soldați ruși care au încercat să debarce în spatele liniilor ucrainene a fost anihilat cu o dronă Bayraktar

Ministerul ucrainean al Apărării a publicat o înregistrare video cu anihilarea unei unități de soldați ruși care au încercat să debarce în spatele liniilor, în regiunea Herson, dar au fost surprinși de o dronă Bayraktar.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

„Închiderea sezonului estival în regiunea Herson s-a dovedit spectaculoasă pentru ruși. Ambarcațiunea de patrulă KS-701 a fost distrusă, șase ocupanți eliminați și alți doi răniți”, a comentat ironic ministerul ucrainean imaginile filmate în infraroșu, în care se vede cum un grup de soldați a tras o șalupă la mal și au început să descarce echipamentele, moment în care au fost loviți în plin de un proiectil și aruncați în aer.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

La rândul lor, și rușii au anunțat că au distrus patru ambarcațiuni de producție americană, care încercau să transporte soldați ucraineni spre peninsula Crimeea.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„În noaptea de 4 septembrie, în nord-vestul Mării Negre, avioanele Flotei Mării Negre au distrus 4 ambarcațiuni americane de viteză «Willard Sea Force» cu trupe ale Forelor Armate ale Ucrainei, care se deplasau în direcția Capului Tarhankut, pe coasta Crimeei”, a scris ministerul rus al apărării pe canalaul său de Telegram.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191