Un israelian a avut parte de șocul vieții. Bărbatul și-a văzut soția și fiicele răpite de Hamas într-un videoclip viral

Un israelian a avut parte de șocul vieții. Bărbatul și-a văzut soția și fiicele răpite de Hamas într-un videoclip viral

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare îi ajută pe mulți israelieni să afle informații despre rudele lor răpite de militanții Hamas.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Yoni Asher, un rezident al regiunii Sharon, i-a spus lui Erin Burnett de la CNN că și-a recunoscut soția într-un videoclip viral care arată un grup de persoane încărcate în spatele unui camion flancat de luptători Hamas. Strigătul „Allahu Akbar” (Dumnezeu este Mare) se aude pe tot parcursul videoclipului.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Înregistrările arată o femeie în spatele camionului în timp ce un militant își pune o eșarfă pe cap. Asher a declarat, pentru CNN, că femeia respectivă este soția lui și că distribuie videoclipul pentru a crește gradul de conștientizare a situației lor.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Asher a povestit că soția și fetele sale erau în vizită la soacra lui în Nir Oz, un kibuț de lângă granița cu Gaza. Nir Oz este unul dintre cele mai sudice puncte unde au avut loc atacuri ale Hamas, la limita deșertului Negev, aproape de granița Israelului cu Egiptul.

„Nici nu știu care este situația cu privire la ostatici și situația nu arată bine”, a spus el.

Asher a adăugat că soția și soacra lui au cetățenie germană și au cerut ajutor guvernului german.

Purtătorul de cuvânt internațional al Forțelor de Apărare Israelului, Lt. Col. Jonathan Conricus a declarat, sâmbătă, pentru CNN, că numărul de civili capturați de Hamas este „din păcate, semnificativ”.

La rândul său, un purtător de cuvânt al Poliției israeliene a afirmat că persoanele care doresc să raporteze dispăruți ar trebui să vină la cea mai apropiată secție de poliție doar atunci când este pot să-și părăsească casele în siguranță.

Poliția le-a transmis oamenilor să aducă fotografii și obiecte personale din care pot fi extrase probe ADN menite să ajute la identificarea celor dispăruți.

Articol recomandat de

Reacție dură a lui Ciprian Marica după ce a rămas fără permis: „S-au găsit să dea exemple cu noi! Țara e plină de droguri”

Reacție dură a lui Ciprian Marica după ce a rămas fără permis: "S-au găsit să dea exemple cu noi! Țara e plină de droguri"
atac hamas

Stiri externe

atac israel

Stiri externe

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191