Un italian gelos s-a închis în dulap ca să-și spioneze soția. Povestea a luat o turnură total neașteptată

Un italian gelos s-a închis în dulap ca să-și spioneze soția. Povestea a luat o turnură total neașteptată

Convins fiind că soția lui îl înșală, un italian gelos s-a decis să o spioneze și nu s-a putut gândi la nimic altceva mai bun decât să se ascundă în dulapul din dormitor și să stea la pândă. Numai că lucrurile s-au încheiat într-un mod pe care nu l-a putut intui.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Toată povestea s-a întâmplat la începutul acestui an, pe data de 7 ianuarie. Bărbatul din Villafranca di Verona i-a spus soției că pleacă la serviciu și că va lipsi mai mult timp de casă, sperând că îi întinde astfel o capcană. În realitate, nu a plecat deloc și la ora la care știa că femeia se întoarce de la serviciu și-a luat telefonul mobil și s-a închis în dulapul din dormitor, potrivit Corriere della Sera.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Când femeia a revenit acasă, bărbatul a auzit mai multe zgomote, dar n-a reușit să își dea seama de la ce anume provin. După un timp, femeia a intrat în dormitor, iar soțul a deschis brusc ușile dulapului și a început să fotografieze, dar abia după ce a surprins mai multe cadre și-a dat seama că soția lui era singură.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

După acest incident, care se pare că a fost picătura care a umplut paharul pentru femeie, cei doi soți au divorțat. Ea nu s-a mulțumit doar cu asta și a înaintat o plângere împotriva fostului partener, pe care l-a acuzat, printre altele, de hărțuire și amenințări.

Cazul a ajuns în instanță, iar săptămâna aceasta, în urma unei proceduri prescurtate în care acuzatul își recunoaște vina, judecătoarea Livia Magri de la Tribunalul Verona l-a condamnat pe bărbat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, este obligat să-i plătească fostei soții o despăgubire de de euro.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191