Un Mărțișor ALTFEL. Idei de cadouri care aduc bucurie fetelor și femeilor de orice vârstă by Man’s Universe Pour Rebels

Un Mărțișor ALTFEL.  Idei de cadouri care aduc bucurie fetelor și femeilor de orice vârstă by Man’s Universe Pour Rebels

Dacă vrei să ieși din banalul mărțișoarelor, inimioarelor, florilor și a altor nimicuri drăgălase de pe la tarabe, atunci ofera ceva valoros de pe unul din site-urile noastre www.universestore.ro și www.onedee.ro de 8 martie. Valoros pentru el, sau pentru ea, pentru voi amandoi, pentru o iubire aromonioasă.      

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

              

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

               După un succes răsunător în rândul tinerilor din mediul online, cu o comunitate de mai mult de 100K de followers pe rețelele sociale, Man’s Universe a deschis magazinul online Universestore.ro, pentru a oferi tinerilor o nouă perspectivă asupra modei și lifestyle în zilele noastre, iar pentru cei mai rebeli OneDee.ro

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

 

Deoarece majoritatea tinerilor sunt curioși despre acest aspect al vieții lor, mai ales în anii adolescenței când aceștia își descoperă sexualitatea, platforma Man’s Universe a dobândit o popularitate imensă într-un timp foarte scurt, în prezent fiind căutată pe Google de mai mult de 100 ori pe zi.

 

Creatorul Man’s Universe este un tânăr pasionat de fashion, boudoir photography și design grafic ce și-a dorit să combine toate aceste 3 pasiuni într-un singur proiect, luând astfel naștere magazinul online universestore.ro.

 

        Man’s Universe a crezut întotdeauna în puterea nonconformismului, însă astăzi, această putere este mai mare ca oricând deoarece mentalitatea colectivă se schimbă într-un mod profund. Sexul trece de la un subiect tabu la o activitate despre care se vorbește liber în toată lumea. Și este mai mult decât o activitate, este un mod de viață. Modul în care lumea percepe sexul și cum se definesc pe ei înșiși este foarte diferit astăzi față de ieri.

 

După un studiu îndelungat asupra dorințelor și intereselor tinerilor din ziua de astăzi, Universe Store a creat o gamă de produse construită pe tipologia și preferințele acestora din care poți alege, iar pe lângă asta, oportunitatea de a face parte din cea mai cool și rebelă comunitate de pe social media.

 

Iată gama de produse oferită de Man’s Universe:

 

  • Cadouri trăznite (jucării sexuale, accesorii și jocuri de cărți)
  • Hanorace personalizate cu mesaje cool
  • Huse pentru telefon (huse anti-shock, huse personalizate, huse de cuplu)
  • Jachete din Denim
  • Tricouri Funky

 

Pe universestore.ro poți face cumpărături pentru ați reîmprospăta garderoba sau pentru a oferi un cadou îndrăzneț unei persoane dragi, însă, fiind mai mult decât un magazin online și mai degrabă o comunitate, poți accesa secțiunea de Blog, de unde poți afla o mulțime de informații interesante despre lifestyle, fashion și sex.

Sigur, cu toții putem aprecia un buchet frumos de flori sau o bijuterie, lucrurile romantice sunt drăguțe din când în când, dar cuplurile moderne își doresc cadouri mai intime. Mărțișorul  este prilejul perfect pentru a ceda acelor instincte primare, și uneori condimentarea lucrurilor din dormitor este pe cât de necesară, pe atât de romantică.

Din fericire, suntem aici să te ajutăm să îți condimentezi puțin viața de cuplu, cu câteva idei de cadouri îndrăznețe și sexy pentru partenerul tău:

 

  1. Tricou cu mesaj sexy

Dacă vrei să îi faci un cadou inedit iubitei, poți alege un tricou cu un mesaj subtil dar cu efect, pentru ați aduce aminte de ce te-ai îndrăgostit de ea la început! Este foarte important ca ambii parteneri să mențină relația vie prin anumite artificii care să le aducă înapoi pofta de iubire.

 

  1. Ulei de masaj

Dacă există ceva mai bun decât un masaj relaxant, este combinarea masajului cu aceste uleiuri speciale pentru masaj. Aceste uleiuri calmante sunt facute cu uleiuri esențiale și o ajută să se relaxeze. De asemenea, acestea sporesc senzualitatea și induc o atmosferă potrivită pentru a începe o noapte de primăvară specială.

 

  1. Cătușe metalice cu puf

Nu uita de clasicele cătușe cu puf. Indiferent de vârstă, aceste cătușe rămân printre cele mai iubite cadouri în cuplu. Chiar dacă sunteți mai romantici și preferați momentele mai tandre, aceste cătușe pot transforma orice noapte într-o noapte sexy.

 

  1. Huse de telefon matchy pentru cupluri

 

Dacă îți place să te asortezi cu jumătatea ta, acum ai ocazia să cumperi huse de telefon matchy-matchy care să vă placă amândurora. Există acum o varietate de modele care să satisfacă gusturile ambilor parteneri, iar marea majoritate a huselor de cuplu sunt unisex, pentru a fi perfecte ambelor sexe. Peste 200 modele de telefoane.

 

 

 

Intră în comunitatea noastră și vizitează-ne pe universestore.ro dar și pe contul nostru de Instagram  @mans__universe

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191