Un medic anestezist, șef al UPU, prins drogat la volan

Un medic anestezist, șef al UPU, prins drogat la volan

Un medic anestezist al Spitalului de Urgenţă Călăraşi, şeful secţiei de terapie intensivă, a fost depistat ieri de poliţiştii rutieri conducând sub influenţa substanţelor interzise.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Bărbatul a ieşit pozitiv la consum de cannabis. Agenţii i-au întocmit dosar penal şi l-au dus la spital pentru recoltare de probe biologice.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Poliția din Călărași desfășoară în aceste zile mai multe acțiuni de prevenție și control. Medicul a fost oprit în trafic în apropierea Spitalului de Urgenţă Călăraşi. La sosirea la spital, polițiștii au avut surpriza ca toată lumea să îl cunoască.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

El este singurul anestezist din spital și este răspunzător de toate operațiile.

Deocamdată, nu s-a luat nicio măsură împotriva doctorului, în afara celor de la rutieră. Se așteaptă rezultatul probelor biologice.

Din spusele conducerii spitalului, comportamentul medicului este unul exemplar, niciodată nu au fost reclamații la adresa sa, ba mai mult a fost propus pentru a fi premiat pentru merite deosebite în perioada vârfului pandemiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191