Un medic anestezist, șef al UPU, prins drogat la volan

Un medic anestezist, șef al UPU, prins drogat la volan

Un medic anestezist al Spitalului de Urgenţă Călăraşi, şeful secţiei de terapie intensivă, a fost depistat ieri de poliţiştii rutieri conducând sub influenţa substanţelor interzise.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Bărbatul a ieşit pozitiv la consum de cannabis. Agenţii i-au întocmit dosar penal şi l-au dus la spital pentru recoltare de probe biologice.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Poliția din Călărași desfășoară în aceste zile mai multe acțiuni de prevenție și control. Medicul a fost oprit în trafic în apropierea Spitalului de Urgenţă Călăraşi. La sosirea la spital, polițiștii au avut surpriza ca toată lumea să îl cunoască.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

El este singurul anestezist din spital și este răspunzător de toate operațiile.

Deocamdată, nu s-a luat nicio măsură împotriva doctorului, în afara celor de la rutieră. Se așteaptă rezultatul probelor biologice.

Din spusele conducerii spitalului, comportamentul medicului este unul exemplar, niciodată nu au fost reclamații la adresa sa, ba mai mult a fost propus pentru a fi premiat pentru merite deosebite în perioada vârfului pandemiei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191