Un nou atacant sub comanda lui Topal

Un nou atacant sub comanda lui Topal

Un atacant la care UTA Arad a reunțat a semnat cu Petrolul Ploiești. Alexandru Tudorie a jucat ultima parte a sezonului trecut la arădeni unde a dat un gol în nouă meciuri. Ajuns la final de contract antrenorul Aradului, Mircea Rednic, a hotărât să nu-i mai prelungească contractul astfel că Tudorie a trebuit să-și găsească altă echipă. A găsit-o la Ploiești acolo unde a ajuns la un acord cu gruparea petrolistă pentru un angajament valabil pe durata următoarelor două sezoane.

În vârstă de 28 ani, Tudorie (1.92 m) a evoluat, înainte de UTA, la formația saudită Al-Adalah. Noul echipier al „lupilor” a mai îmbrăcat tricoul echipelor Sepsi Sf. Gheorghe, Arsenal Tula, Universitatea Craiova, FC Voluntari, FCSB, Steaua București și Oțelul Galați, adunând 220 de prezențe și 54 de goluri marcate la nivelul eșalonului de elită al fotbalului românesc. Până acum Petrolul are trei noutăți în lot toate purtând numele de Alexandru: Stănică(fundaș central), Mateiu(mijlocaș) și Tudorie.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Tudorie și Berisha sunt, la acest moment, singurii atacanți centrali din lot și este de așteptat ca în stagiul de pregătire din Turcia antrenorul principal, Mehmet Topal, să mai găsească un vârf de atac care să le facă concurență celor doi. Timp de zece zile Petrolul se va pregăti în stațiunea Bolu. Lotul ajunge acolo în două părți, prima, formată din jucătorii tineri și staff, a ajuns aseară, iar în această seară vor sosi și seniorii.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191