Un nou brașovean pe banca Petrolului

Un nou brașovean pe banca Petrolului

Petrolul are de astăzi un nou antrenor brașovean pe banca tehnică. Este vorba despre Gyorgy Laszlo Balint, 45 de ani, cel care a semnat cu gruparea ploieșteană un contract pe șase meciuri, rămase din acest sezon, plus încă un an. Balint nu a mai antrenat de un an de zile, ultima oară a fost la UTA, și a venit la Ploiești după ce a fost solicitat de mai multe ori. Balint va fi ajutat de noii antrenori secunzi, Cezar Zamfir, cel care a mai fost la Ploiești, dar la Astra, unde a lucrat cu Daniel Isăilă, Alexandru Radu, Alin Pînzaru, iar din cei vechi rămân Florin Stîngă, Laurențiu Marinescu și Cătălin Grigore.

Petrolul este a patra echipă pe care Gyuszi Balint o antrenează în Superliga. El vine la Ploiești după ce Petrolul a încasat patru de la Voluntariul antrenat de Florin Pîrvu. A fost o adevărată umilință în an centenar și pe care fanii Petrolului au tratat-o cu de toate: huiduieli, mai ales la adresa lui Țicu, ironii și chiar plecări în timpul meciului. După joc, mijlocașul Hanca a declarat că era firesc ca suporterii să-i huiduie în timp ce interimarul Stângă și-a cerut scuze în numele echipei.

Sergiu Hanca:,,Am facut un meci foarte slab din toate punctele de vedere. Nu ne-am ridicat la nivelul meciului pentru ca era unul foarte important, era important sa ne distantam si singuri am intrat in aceasta situatie neplacuta, dar am incredere ca suntem caractere, suntem jucatori de valoare si tot noi o scoatem la capat. E normal ca fanii sa fie suparati. Si eu cand eram mic si tineam cu Barcelona plangeam cand pierdea. Uneori suntem huiduiti pe buna dreptate, asta este fotbalul, dar tot cu ajutorul lor am avut rezultate. Totusi, nu este normal ca Vali sa fie huiduit, este capitanul echipei, este copilul Ploiestiului, ar trebui incurajat. Nu-l ajuta cu nimic daca fanii il injura. Ii rog pe fani sa fie in continuare alaturi de echipa pentru ca numai impreuna vom reusi”.

Florin Stîngă:,,O seara neagra, o seara in care ne-am dezamagit crunt suporterii si pe aceasta cale vreau sa le cer scuze in numele jucatorilor si al meu. Nu am reusit sa le oferim satisfactia da e bate, in sfarsit, Voluntariul. Durerea mea cea mare este ca am luat golurile desi aveam superioritate in careu. Am facut multe greseli simple, nefortate. Un mijlocas central sa de-a gol cu capul, singur, din careu e dureros”.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Dureros este și că Petrolul a făcut un meci de coșmar în an centenar și că echipa a fost trasă spre locurile de baraj când mai sunt doar câteva meciuri până la finalul sezonului. Petrolul Ploiești ocupă locul 5, cu 22 de puncte, iar etapa viitoare, sâmbătă, 13 aprilie, va juca, de la ora 21.30, la Universitatea Cluj. Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191