Un nou centru de colectare a deşeurilor direct de la populaţie ar urma să apară lângă Ploieşti

Un nou centru de colectare a deşeurilor direct de la populaţie ar urma să apară lângă Ploieşti

Consiliul Judeţean vrea fonduri europene, prin PNRR, pentru un centru integrat unde populaţia va putea aduce deşeuri care în mod normal nu sunt colectate prin metodele clasice, precum moloz sau electronice. Investiţia ar urma să fie derulată pe Centura de Est a Ploieştiului, în contextul în care şi Primăria propune un proiect similar, în partea opusă a municipiului.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Proiectul de hotărâre urmează să fie dezbătut miercuri de CJ Prahova, într-o şedinţă extraordinară programată de la ora 17.00. El propune participarea în cadrul Componentei 3 – Managementul deşeurilor, din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Proiectul-tip de centru integrat are asigurată o finanţare europeană de 5,58 milioane de euro, în timp ce eventualele cheltuieli neeligibile trebuie suportate de beneficiar.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, noul centru ar urma să fie amenajat lângă staţia de tratare mecano-biologică a deşeurilor, la marginea municipiului Ploieşti, lângă Centura de Est.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

O investiţie identică, prin aceeaşi axă de finanţare, e propusă şi de Primăria Ploieşti, care vrea să amenajeze un centru de colectare a deşeurilor în zona străzii Laboratorului, cu acces facil atât din vestul cât şi din nordul municipiului.

Citeste continuarea AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191