Un nou Romeo la Petrolul!

Un nou Romeo la Petrolul!

Petrolul Ploiești are un nou component cu numele de Romeo. După Romeo Ivan, magazionerul care are grijă de toți și de toate, în haita petrolistă a apărut și Romeo Doua, după cum a anunțat fcpetrolul.ro . Acesta din urmă nu a venit să-l concureze pe cel poreclit ,,Peco” ci să convingă antrenorii că se poate impune pe partea dreaptă a defensivei petroliste. Fotbalistul african se află sub comanda staffului tehnic pentru perioada următoare în care va fi testat și în cele două jocuri de verificare. Seniko Romeo Doua are 21 de ani și vine din Coasta de Fildeș, de la o formație de prim eșalon locală, fiind și „căpitan” al reprezentativei „U23” a țării sale, el evoluând pe postul de fundaș dreapta.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Dacă tot am scris mai sus de unul dintre angajații clubului același site oficial a anunțat gestul deosebit al unui fost colaborator al Petrolului. Vergil „Gelu” Gheorghe, cel care, în momentul de față, își desfășoară activitatea în zona Golfului Persic, tot în cadrul fotbalului, a donat două aparate de fizioterapie profesionale, care vor fi folosite, de acum înainte, de către departamentul medical al clubului ploieștean.


‘’Departamentul” fotbaliști de la Petrolul a reluat, astăzi, antrenamentele după o pauză de cinci zile. „Lupii” s-au pregătit pe terenul de la Pleașa, iar în perioada următoare, până la reluarea campionatului, vor rămâne la Ploiești, urmând să susțină și două meciuri test. Primul se va disputa miercuri, 23 noiembrie, de la ora 12.00, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, iar cel de-al doilea sâmbătă, 26 noiembrie, de la aceeași oră, cu FC Voluntari, intenția oficialilor petroliști fiind aceea ca partida contra ilfovenilor să se joace la Ploiești. Sursa:fcpetrolul.ro