Un ploiestean a fost retinut dupa ce a distrus mai multe „pacanele”, nervos ca si-a pierdut banii

Un ploiestean a fost retinut dupa ce a distrus mai multe „pacanele”, nervos ca si-a pierdut banii

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.3 de poliție Ploiești au identificat o persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În fapt, la data de 14 martie a.c., în jurul orei 22.30 polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi distrus mai multe aparate de joc din incinta unității.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificat persoana banuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Ploiești.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În baza probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191