Un ploiestean s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins de politisti in timp ce vindea petarde in parcarea unui magazin

Un ploiestean s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins de politisti in timp ce vindea petarde in parcarea unui magazin

In cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune în vederea depistării persoanelor care comercializează articole pirotehnice fără autorizație, pe raza municipiului Ploiești.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Cu această ocazie, în parcarea unui supermarket din municipiu, au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Ploiești, care comercializa articole pirotehnice, diferite categorii, fără a deține o autorizație, articole pe care le avea depozitate în autoturismul personal.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În urma verificarilor efectuate au fost identificate aproximativ 15 kilograme de articole pirotehnice, în valoare de 2.100 lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191