Un ploiestean s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins de politisti in timp ce vindea petarde in parcarea unui magazin

Un ploiestean s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins de politisti in timp ce vindea petarde in parcarea unui magazin

In cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune în vederea depistării persoanelor care comercializează articole pirotehnice fără autorizație, pe raza municipiului Ploiești.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Cu această ocazie, în parcarea unui supermarket din municipiu, au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Ploiești, care comercializa articole pirotehnice, diferite categorii, fără a deține o autorizație, articole pe care le avea depozitate în autoturismul personal.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În urma verificarilor efectuate au fost identificate aproximativ 15 kilograme de articole pirotehnice, în valoare de 2.100 lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.