Un pompier de la ISU Prahova a devenit vicecampion european la powerlifting

Un pompier de la ISU Prahova a devenit vicecampion european la powerlifting

Un pompier de la ISU Prahova a devenit vicecampion european la powerlifting.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Este vorba mai exact despre sg. maj. Moise Gheorghe.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În luna aprilie a obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Powerlifting din Danemarca. A obținut titlul de vicecampion european la categoria 66 kg, precum și alte 3 medalii de bronz.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Palmaresul său, la 27 de ani, este unul vast: două medalii de bronz la Campionatul Mondial de Powerlifting și multiplu medaliat la campionatele europene și naționale.

Salvatorul spune că dorește să îmbine meseria pe care și-a ales-o cu sportul pe care îl practică de 10 ani

”Indiferent care este titlul pentru care lupt, atunci când sunt într-o competiție mă gândesc cel mai mult la faptul că trebuie să o închei sănătos, să fiu în cea mai bună condiție fizică pentru a mă întoarce la muncă. Atunci când se încheie o tură, aștept cu sufletul la gură să mă întorc la serviciu. Pe lângă sport, aceasta este cu adevărat vocația mea.”

În luna iunie va participa la o nouă competiție, Campionatul Național de Powerlifting, care se va desfășura la Cluj-Napoca. De această dată, numărul susținătorilor săi va fi cu mult mai mare, deoarece se va alătura si întreg colectivul ISU Prahova.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191