Un prahovean „a poftit” la scule si unelte din Leroy Merlin. Acum are dosar penal pentru furt, prejudiciu 2000 lei

Un prahovean „a poftit” la scule si unelte din Leroy Merlin. Acum are dosar penal pentru furt, prejudiciu 2000 lei

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale despre faptul că o persoană ar fi sustras mai multe produse din incinta magazinului.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

 

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Blejoi, care a fost condus la sediul unității de poliție pentru audiere.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

 

În fapt, bărbatul ar fi sutras din zona drive-in a societății comerciale din comuna Blejoi mai multe bunuri, respectiv un ciocan rotopercutor, șuruburi de dulgherie și mai multe tuburi de spumă poliuretanică pe care le-a introdus în portbagaj, în compartimentul roții de rezervă, ulterior achitând doar doi saci de adeziv.

Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comunicat IJP PRAHOVA

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191