Un român a câștigat „America’s Got Talent 2023” și premiul de un milion de dolari cu un moment de dresaj canin

Un român a câștigat „America’s Got Talent 2023” și premiul de un milion de dolari cu un moment de dresaj canin

Un român a câștigat ediția din 2023 a faimosului concurs America’s Got Talent cu un moment de dresaj canin, scrie NBC.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Dresorul canin Adrian Stoica a câștigat finala sezonului 18 a concursului cu un moment de dresaj alături de Hurricane, un exemplar din rasa border collie.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Stoica și Hurricane au câștigat marele premiu în valoare de un milion de dolari și o un loc în spectacolul America’s Got Talent Presents Superstars la Luxor Hotel and Casino din Las Vegas.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cei doi au dat reprezentații în toată lumea înainte să câștige America’s Got Talent. Este al doilea moment de dresaj canin care a câștigat faimosul concurs în cele 18 sezoane de până acum, prima data petrecându-se în 2012.

Victoria lor vine după ce, în finală, Adrian Stoica și Hurricane au pus la cale un moment artistic descris de Stoica drept „o poveste de dragoste de la Hollywood, precum Doamna și Vagabondul”. În timpul momentului, Hurricane îl ajută pe Adrian Stoica să organizeze o întâlnire romantică între el și un carton care o înfățișează pe Sofia Vergara – membră în juriul America’s Got Talent, care nu știa că va fi implicată până la spectacol. Ulterior, Sofia Vergara se alătură celor doi.

Înainte de finală, Stoica a dezvăluit că celălalt câine al lui, Rory, a murit cu 10 zile înainte, dar că pierderea i-a motivat să continue. „A fost mentorul lui Hurricane și e foarte greu fără ea pentru că face parte din inima ta”, a spus Stoica. „Era sora ei. Hurricane m-a ajutat mult pentru că îmi cunoaște emoțiile. Stă cu mine. După ce am pierdut-o pe Rory am realizat că viața e scurtă, trebuie să-ți urmărești visele”, a declarat el.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191