Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce s-au oprit într-o parcare pentru a merge la toaletă

Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce s-au oprit într-o parcare pentru a merge la toaletă

Potrivit autorităților, soțul nu a observat când a mers la toaletă că și soția lui a părăsit mașina pentru a merge la baie. Când s-a întos la vehicul, bărbatul s-a urcat la volan și și-a continuat drumul, fără să-și dea seama că soția lipsește cu desăvărșire, potrivit Saechsische.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Femeia, care nu știa să vorbească germană, era complet tulburată. Bărbatul s-a întors să-și caute soția, luând la rând fiecare parcare de pe autostradă, asta pentru că nu mai știa exact în care din ele a lăsat-o pe femeie.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Din fericire, cu ajutorul polițiștilor, cei doi soți s-au renunit și și-au continuat împreună de această dată.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Toate celelalte secții de poliție din Saxonia au fost anunțate. După câteva ore, colegii din Dresda au reușit să-l localizeze pe bărbat pentru că acesta a străbătut toate locurile de parcare pentru a-și găsi soția, dar nu mai știa unde s-a oprit”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191