Un sortiment de chifteluţe de cod, retras din magazinele Lidl / Există suspiciunea de contaminare cu Listeria

Un sortiment de chifteluţe de cod, retras din magazinele Lidl / Există suspiciunea de contaminare cu Listeria

Un sortiment de chifteluţe de cod a fost retras din magazinele Lidl în urma unei suspiciuni de contaminare cu Listeria Monocytogenes, anunţă Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), citat de News.ro. Clienţii nu trebuie să consume acest produs, el putând fi returnat pentru a primi contravaloarea sa.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Potrivit ANSVSA, producătorul Jeka Fish recheamă preventiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g“ (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022, ca urmare a unei suspiciuni de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Clienţii care au cumpărat acest produs cu termenele de valabilitate menţionate sunt rugaţi să nu îl consume. Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a scos produsul de la vânzare. Această rechemare vizează exclusiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Sødergaarden, nu sunt afectate de această rechemare.