Un sortiment de chifteluţe de cod, retras din magazinele Lidl / Există suspiciunea de contaminare cu Listeria

Un sortiment de chifteluţe de cod, retras din magazinele Lidl / Există suspiciunea de contaminare cu Listeria

Un sortiment de chifteluţe de cod a fost retras din magazinele Lidl în urma unei suspiciuni de contaminare cu Listeria Monocytogenes, anunţă Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), citat de News.ro. Clienţii nu trebuie să consume acest produs, el putând fi returnat pentru a primi contravaloarea sa.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Potrivit ANSVSA, producătorul Jeka Fish recheamă preventiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g“ (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022, ca urmare a unei suspiciuni de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Clienţii care au cumpărat acest produs cu termenele de valabilitate menţionate sunt rugaţi să nu îl consume. Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a scos produsul de la vânzare. Această rechemare vizează exclusiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Sødergaarden, nu sunt afectate de această rechemare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191