Un tânăr a apelat la un truc pentru a călători mai ieftin cu avionul. O companie aeriană s-a prins și l-a pus pe lista neagră

Un tânăr a apelat la un truc pentru a călători mai ieftin cu avionul. O companie aeriană s-a prins și l-a pus pe lista neagră

American Airlines i-a interzis unui tânăr de 17 ani să zboare cu aeronavele companiei timp de 3 ani, după ce a descoperit că acesta a apelat la un truc pentru a călători mai ieftin.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Mai exact, adolescentul a încercat să folosească trucul „skiplagging”, a spus tatăl său, potrivit Insider.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

American Airlines a aflat că tânărul plănuia să debarce în timpul escalei în Charlotte, Carolina de Nord, în loc să meargă până la New York, destinația pentru care și-a cumpărat biletul.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Tatăl adolescentului, Hunter Parsons, a povestit pentru Insider că American Airlines i-a interzis fiului său să zboare cu această companie timp de trei ani, pentru că a apelat la skiplagging, practică interzisă de multe companii aeriene, inclusiv unele americane.

Pe scurt, metoda poate fi descrisă astfel, în baza exemplului adolescentului american: un pasager care dorește să ajungă la Charlotte constată că prețul unei curse la New York, cu escală la Charlotte, este mai mic decât prețul unei curse directe la Charlotte. Astfel, își ia bilet întreg până la New York și coboară la Charlotte, fără a-și continua călătoria.

În timp ce skiplagging-ul îi ajută pe pasageri să economisească bani, companiile aeriene pot înregistra pierderi.

Parson a spus că fiul său în vârstă de 17 ani urma să zboare de la Gainesville, Florida, la New York, cu escală în Charlotte. Agenții de zbor din Florida i-au dus fiul într-o cameră pentru a fi audiat, după ce i-au văzut tichetul de îmbarcare pentru Carolina de Nord și au suspectat că nu va continua să zboare până la New York.

Familia a trebuit să cumpere un nou bilet direct, care a costat mai mult de 400 de dolari, astfel încât fiul adolescent să poată zbura la Charlotte. Primul bilet costa doar 150 de dolari. Hunter Parsons a spus că fiul său „nu știa că face ceva greșit”.

„A fost lăsat să se descurce singur la 500 de mile de casă. Nu a încălcat niciodată nicio regulă și niciun contract. Pur și simplu s-a dus la un ghișeu pentru a-și lua biletul”, a spus Parsons.

În ianuarie 2021, American Airlines a anunțat că va începe să ia măsuri împotriva skiplagging-ului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191