Un tânăr a făcut prăpăd după ce bancomatul a refuzat să-i dea bani. Timp de 10 minute s-a izbit cu maşina de sediul băncii (VIDEO)

Un tânăr a făcut prăpăd după ce bancomatul a refuzat să-i dea bani. Timp de 10 minute s-a izbit cu maşina de sediul băncii (VIDEO)

Un bărbat de 30 ani din Spania aproape că şi-a pierdut raţiunea după ce un bancomat a refuzat să-i elibereze suma dorită. S-a răzbunat și a intrat cu mașina în clădire, în orașul Malaga.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Şoferul le-a povestit trecătorilor, uluiți de ceea ce se întâmpla, că se răzbună pe bancă pentru că nu reușise să scoată bani de la bancomat.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

A dărâmat uşa de la intrare

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Omul a vrut, de mai multe ori, să scoată o anumită sumă de la bancomat. A dărâmat ușa de la intrare și a încercat de mai multe ori să distrugă bancomatul cu maşina.

Autorul, un tânăr de 30 de ani, a văzut că o femeie dorea să folosească bancomatul și a îndemnat-o să încheie tranzacția: „nu am nimic cu tine, ci cu banca”.

Tânărul a lovit bancomatul cu mașina timp de 10 minute, până la apariția patrulelor de poliție care l-au arestat și l-au acuzat de daune și tentativă de furt.

VIDEO AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191