Un tânăr a murit pe loc după ce a coborât dintr-o maşină şi a luat-o la fugă pe DN1, la Româneşti

Un tânăr a murit pe loc după ce a coborât dintr-o maşină şi a luat-o la fugă pe DN1, la Româneşti

Un tânăr a murit pe loc după ce a fost lovit de o maşină pe DN 1, în dreptul localităţii Româneşti din judeţul Prahova. Momentul accidentului a fost filmat de o cameră de supraveghere, iar pe imagini se vede cum tânărul a coborât dintr-o maşină parcată şi apoi a luat-o la fugă pe stradă. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul a fost aruncat la o distanţă de câteva zeci de metri.
Tânărul de 19 ani a murit după ce a fost accidentat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de o mașină, pe DN 1, în județul Prahova. Mașina era condusă de o femeie de 49 de ani.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Accidentul a avut loc în comuna Românești, pe Drumul Național (DN) 1.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 49 de ani, în timp ce traversa strada.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

În urma impactului, tânărul a fost declarat decedat.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, informează IPJ Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191