Un tată traumatizat, după ce a asistat la nașterea copilului său, cere despăgubiri de milioane de dolari spitalului

Un tată traumatizat, după ce a asistat la nașterea copilului său, cere despăgubiri de milioane de dolari spitalului

Probleme mari la un spital din Australia. Un australian pe nume Anil Koppula a încercat să dea în judecată Royal Women’s Hospital, cerând despăgubiri de aproape 650 de milioane de dolari pentru daune psihologice, pentru că a fost lăsat să-și vadă soția născând prin cezariană.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Anil Kopulla a dat în judecată Spitalul Regal de Femei din Melbourne și cere daune de aproape 650 de milioane de dolari, pentru că a fost lăsat să asiste la nașterea prin cezariană a soției sale și a rămas cu o „boală psihotică” în urma acestei experiențe. Întâmplare ce a avut loc în anul 2018. El a vrut să ceară despăgubiri de 1 miliard de dolari australieni, adică aproximativ 643 de milioane de dolari.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Domnul Koppula susține că i s-a încurajat și i s-a permis să vadă nașterea, ocazie cu care a văzut organele interne și sângele soției sale… El spune că spitalul și-a încălcat obligația de îngrijire pe care o avea față de el și este obligat să-i plătească despăgubiri“, a susținut în instanță avocatul bărbatului, potrivit

Prefectul Emil Drăgănescu: „Vom lua la puricat toate pădurile din jurul Ploieștiului! Vom verifica modul în care se fac tăierile!”

Koppula a intentat procesul la câțiva ani după cezariana soției sale, care a fost un succes, spunând că aceasta a provocat declanșarea unei „boli psihotice” care a dus la „distrugerea căsătoriei sale”. De asemenea, a susținut că spitalul ar trebui să-i achite daune de 643 de milioane de dolari. 

Reprezentanții Spitalului Regal pentru Femei din Melbourne au recunoscut responsabilitatea de a oferi îngrijire, dar a negat că ar fi încălcat-o permițându-i bărbatului să participe la naștere.

Judecătorul James Gorton a respins acțiunea și a considerat cererea un „abuz de proces”. Totodată, procedura de judecată a inclus o examinare medicală a lui Koppula, comisia concluzionând că presupusul efect psihologic asupra bărbatului a fost insuficient probat, „gradul de deficiență psihiatrică rezultat din vătămarea reclamantului pretins în cerere nu satisface nivelul de prag”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191