Una din două pentru CSM Petrolul

Una din două pentru CSM Petrolul

CSM Petrolul Ploieşti, clasată pe locul al 3-lea al Conferinţei A în Liga Națională de Baschet Masculin, mai are două meciuri la dispoziţie (în ultima rundă va sta) pentru a fi sigură de un loc între primele 5. O singură victorie este suficientă, iar prima ocazie pentru formația petrolistă este, în această seară, , de la ora 19.00, la Craiova. Meciul cu SCM „U” face parte din seria de partide „care pe care”, oltenii fiind în situaţia de a obţine două victorii în ultimele trei confruntări ale acestei faze pentru a fi în „top 10”.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Managerul echipei ploieștene, Ionuț Ivan, a declarat că baschetbaliștii trebuie să arate în Bănie spiritul și atitudinea din finalul meciului cu FC Argeș:,, Trebuie să arătam ca în finalul meciului cu piteștenii și ca o consecinţă, să obţinem victoria de care mai avem nevoie. Băieţii sunt motivaţi, au înţeles că aceste meciuri sunt ca nişte finale şi sunt convins că vom vedea acest lucru în evoluţia lor în meciul de mâine”, a declarat Ivan pentru csmploiești.ro.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Echipa se află la Craiova de ieri, singura absenţă fiind cea a lui Christian Chiţu, în continuare accidentat. Programat mâine seară, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Craiova, meciul dintre SCM „U” şi CSM Petrolul Ploieşti va putea fi urmărit pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet. Ultima partidă a baschetbaliștilor Petrolului în această fază a campionatului este programată luni, 23 ianuarie, de la ora 17:45, în Sala Sporturilor Olimpia, cu BC CSU Sibiu. Sursa:csmploiesti.ro

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191