Unde s-ar fi mutat Simona Halep. Țara în care sportiva își plătește impozitele

Unde s-ar fi mutat Simona Halep. Țara în care sportiva își plătește impozitele

În spațiul public s-a zvonit că Simona Halep intenționează să se mute în Franța și se pare că sportiva născută la Constanța chiar și-a pus planul în aplicare. Informația apare chiar în raportul Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA), scrie adevă

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Ce se arată în raportul ITIA

Simona Halep a fost dată de gol de ITIA, care a publicat săptămâna trecută motivarea tribunalului în procesul de dopaj, menţionând că românca s-a stabilit în Franța: „Doamna Halep este o româncă de 31 de ani, stabilită în prezent în Franţa. Este o jucătoare profesionistă de tenis cu reputație internațională și a obținut un mare succes în carieră.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

A fost de două ori pe locul 1 mondial la simplu, în 2017 și 2019. Ea are 24 titluri de simplu, incluzând Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019″, este prezentarea pe care tribunalul londonez i-a făcut-o Simonei.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Se confirmă zvonurile vechi

Mențiunea confirmă zvonuri mai vechi privind intenția fostului lider mondial de a se stabili pe Costa de Azur. De când a început colaborarea cu Academia Mouratoglou, Halep a petrecut foarte mult timp la Nisa, unde probabil și-a stabilit rezidența.

Ce declara, anul trecut, Simona Halep

„Am simțit că trebuie să mă duc la academia lui Patrick! Acolo am simțit că sunt un copil care încă își dorește să mai facă ceva în tenis. Deși eram foarte dezamăgită și nu știam dacă mai pot atinge nivelul cel mare. Pentru că eu nu mai joc tenis ca să câștig un meci sau două, merg până la capăt atunci când joc la un turneu.

La academie am văzut copilașii de acolo, care au 10 – 12 ani, chiar și mai puțin, trezindu-se dimineața cu visul de a deveni foarte buni jucători de tenis. Am luat ca un burete vibe-ul de acolo și l-am pus în interiorul meu. Stau de la 8:00 dimineața la ora 18:00 în academie. Niciodată n-am făcut treaba asta. Dar simt că la vârsta mea am nevoie de așa ceva”, spunea Simona Halep, anul trecut.

Citește întreg articolul pe adevă

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191