Unul din cei mai iubiți actori din lume a vorbit despre originile sale românești: „Sunt un evreu român”

Unul din cei mai iubiți actori din lume a vorbit despre originile sale românești: „Sunt un evreu român”

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la Hollywood are origini românești, potrivit propriilor sale declarații! Este vorba despre nimeni altul decât Dustin Hoffman, care își serbează chiar astăzi ziua de aniversare! Actorul împlinește 86 de ani, iar potrivit acestuia, unul dintre părinții lui provenea din România!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Dustin Hoffman este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la Hollywood, iar cariera sa s-a bucurat de un succes enorm, cât și o longevitate de invidiat. Ei bine, poate că nu mulți dintre noi știau că, potrivit informațiilor oferite de către cei de la , actorul are origini în țara noastră! Acesta își serbează chiar astăzi ziua de naștere, împlinind 86 de ani, iar potrivit declarațiilor sale, mama sa era din România.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Dustin Hoffman s-a născut în anul 1937, pe data de 8 august, în Los Angeles, Statele Unite. Familia sa, ce avea origini evreiești, era formată din mama sa, Liliana, cât și tatăl său ucrainean, Harry Hoffman. Se pare că părinții săi au părăsit România chiar în anul în care Dustin s-a și născut, în 1937. Actorul chiar a declarat: „sunt un evreu român”, conform sursei citate. Tatăl său a lucrat la Columbia Pictures, pe postul de decorator. În cele din urmă, el a devenit vânzător de mobilă.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Se pare că Dustin Hoffman nu a făcut niciodată un secret din originile sale, vorbind încă din anul 2006 despre faptul că are o legătură cu România. În cartea „Stars of David”, scrisă de către Abigail Pogrebin, actorul declara: „sunt un evreu ruso-român. Îmi plac heringii şi vodca şi simt că asta vine din ADN-ul meu.”

Dustin Hoffman a debutat tocmai în anul 1961, pe Broadway. El a jucat în piesa de teatru intitulată „A cook for mr. General”, apoi, în 1966, el joacă și în piesa „Eh”, pentru care câștigă două premii importante, Theatre World Award, cât și Drama Desk Award.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191