Urmează o perioadă intensă! 3 zodii, puternic afectate de Luna Plină în Berbec. Vor avea parte de schimbări neașteptate, iar răbdarea le va fi pusă la încercare

Urmează o perioadă intensă! 3 zodii, puternic afectate de Luna Plină în Berbec. Vor avea parte de schimbări neașteptate, iar răbdarea le va fi pusă la încercare

În data de 29 septembrie 2023, Luna Plină în Berbec va aduce o energie intensă și schimbări neașteptate pentru multe semne zodiacale. Trei zodii se vor confrunta cu niște situații neprevăzute, care le pot pune piedici în planurile lor. Răbdarea le va fi pusă la încercare și vor avea nevoie de toate resursele necesare pentru a nu ceda și pentru a rămâne în echilibru. Iată despre ce nativi este vorba.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Berbecii sunt cunoscuți pentru natura lor pasionată și impulsivă. Luna Plină în Berbec va amplifica aceste trăsături, determinându-i pe Berbeci să acționeze fără să stea prea mult pe gânduri. Cu toate acestea, pot apărea și conflicte neașteptate, deoarece Berbecii pot deveni mai provocatori în comunicare. Este important ca ei să-și controleze impulsurile și să își găsească un echilibru între dorința de a acționa și necesitatea de a lua decizii raționale. Este posibil sa aibă parte de o ceartă cu cineva în care aveau încredere și să afle că au fost trădați, iar asta le va da lumea peste cap.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt recunoscuți pentru răbdarea lor și abilitatea de a planifica pe termen lung. Luna Plină în Berbec va aduce provocări pentru acești nativi, întrucât schimbările neașteptate și impulsurile pot perturba planurile lor bine puse la punct. Capricornii vor trebui să-și testeze răbdarea și să fie dispuși să se adapteze la noile situații care apar. Cu toate acestea, această perioadă poate aduce oportunități de creștere și învățare, cu condiția să abordeze schimbările cu înțelepciune și flexibilitate. Problemele principale se ridică în sfera muncii. Vorbim despre o schimbare de job sau o responsabilitate foarte mare care îi va face să îi revizuiască prioritățile.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt sensibili și intuitivi. Luna Plină în Berbec îi va îndemna să exploreze adâncimea emoțiilor lor și să-și asculte intuiția. Pot apărea conflicte interioare și transformări emoționale profunde, iar Peștii pot simți că sunt într-o perioadă de introspecție intensă. Este important ca acești nativi să-și acorde timp și spațiu pentru a se conecta cu sentimentele lor și pentru a-și înțelege mai bine nevoile interioare. Această perioadă poate aduce vindecare și eliberare emoțională. Totuși, vor ieși la iveală răni adânci pe care au încercat să le dea uitării. Pot apărea persoane din trecut cu care au avut o relație tumultoasă, iar asta îi va determina să ia anumite decizii, așa că este nevoie de multă claritate pentru a proceda corect și înțelept.

Este important ca acești nativi să fie deschiși la transformare și să învețe din experiențele pe care le aduce această Luna Plină în Berbec. Cu înțelepciune și răbdare, fiecare semn zodiacal poate găsi oportunități de creștere și evoluție personală în această perioadă astrologică intensă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191