Ursul „amabil” din România a ajuns vedetă în toată lumea! Mulți nu cred că filmarea e adevărată: „Nu poate fi real. E de fapt un om…”

Ursul „amabil” din România a ajuns vedetă în toată lumea! Mulți nu cred că filmarea e adevărată: „Nu poate fi real. E de fapt un om…”

Știm că multe locuri din România au devenit tot mai cunoscute în rândul turiștilor străini, mai ales că aceștia nu ezită să publice pe rețelele de socializare imagini și părerea lor despre un loc pe care l-au vizitat în țara noastră. Însă, se pare că de această data, vedetă în mediul online nu este un loc, ci un urs.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Un videoclip cu un urs publicat acum câteva zile pe Facebook a făcut înconjurul lumii și a strâns deja peste 7 milioane de vizualizări și 240 de mii de aprecieri. Ce este interesant este faptul că toată scena cu ursul prietenos care face cu lăbuța a fost filmată de un grup de turiști străini ce se aflau pe faimosul traseu de la noi din țară, Transfăgărășan, și a ajuns imediat viral.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Străinul a rămas șocat de animalul care pare că i-a salutat în timp ce el și prietenii săi treceau pe celebrul drum, așa că a vrut să arate acest lucru și altora, publicând videoclipul pe rețelele de socializare.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Bineînțeles, comentariile internauților nu au ezitat să apară, unii admirându-l, alții susținând că acest urs este mult mai manierat decât majoritatea oamenilor.

„Ce politicos. Ce maniere are!”, „Un urs bine crescut”, „Nu poate fi real. E de fapt un om într-un costum de urs”, „Cine l-o fi învăţat să facă aşa? Poate a scăpat de la circ!”, Până și urșii în România sunt respectuoși!”, „Acest urs e obișnuit cu oamenii. E un truc ca să te facă să-l hrănești”, „Ce drăguț. E mai manierat decât mulți dintre oamenii pe care îi cunosc”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, uimiți de scena filmată de turistul străin.

Putem spune sigur că România este lăudată de mulți străini, mai ales pentru locurile și peisajele de vis pe care le deține, însă cu siguranță nimeni nu s-ar fi așteptat ca un urs de pe traseul Transfăgărășan să ajungă viral în întrega lume și să devină așa ușor vedetă. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191