Ursul din Ploieşti/ Primăria vine cu noutăți! Ce s-a întâmplat cu animalul

Ursul din Ploieşti/ Primăria vine cu noutăți! Ce s-a întâmplat cu animalul

Echipa de intervenție, constituită în baza ordonanței 81/2021, coordonată de viceprimarul municipiului Ploiești, domnul Daniel Nicodim, monitorizează în continuare zona în care a fost semnalat exemplarul de urs brun la începutul acestei săptămâni cu drona pe timpul zilei și cu camere cu termovizune pe timpul nopții.
Specialiștilor prahoveni li s-a alăturat aseară un reprezentant al ISU Brașov cu o drona cu camera cu termoviziune.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Întreaga suprafață unde a fost văzut ursul, Spitalul Județean-zona Vega- cartier Bereasca, a fost scanată cu drona cu camera cu termoviziune și nu a fost detectată prezența ursului. Reprezentanții Asociației Vânătorilor și Pescarilor Prahova nu au mai găsit nici urme la sol și spun că e posibil ca ursul să fi ieșit de pe raza municipiului Ploiești mergând pe albia râului Teleajen.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Zona va fi monitorizată în continuare.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Rugăm cetățenii să țină cont de avertizările și recomandările transmise de către autorități! Singurul demers indicat în situația în care se sesizează un pericol este acela de a apela numărul de urgență 112.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191