Ursul din Ploieşti se joacă „pititea” cu autoritățile. Căutările din weekend, fără rezultat

Ursul din Ploieşti se joacă „pititea” cu autoritățile. Căutările din weekend, fără rezultat

Ursul care si-a facut aparitia in Ploiesti in urma cu trei saptamani este, in continuare, de negasit.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Dupa o pauza in care animalul nu a mai fost vazut niciunde, iar autoritatile au concluzionat ca acesta ar fi plecat de pe raza municipiului, ursul a reaparut, tot in zona rafinariei Vega, acolo unde fusese reperat initial.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

In weekend, au fost organizate noi actiuni de cautare, insa fara succes.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Echipajelor locale li s-au alaturat in sprijin si cele de la ISU Brașov, care au intervenit cu o dronă dotată cu cameră de termoviziune. Căutările au început sambata seara, la ora 22.00 și s-au încheiat în jurul orei 01.30.

Noaptea trecuta, ursul a fost vazut in zona rafinariei Lukoil, insa nici vorba de capturarea acestuia.

”Este foarte clar că ursul se plimbă dintr-un loc în altul. După ce am întrerupt căutările în zona dintre Vega și Spitalul Județean, ursul a fost semnalat în Mihai Bravu. Agenții de pază de la un REMAT aflat în apropierea rafinăriei Lukoil au văzut ursul dincolo de gardul societății. Din fotografie pare a fi același urs. Ne vom replia, vom aduce cel puțin o cușcă pe care să o amplasăm cu momeală în zona căii ferate. Și asta pentru că este clar că se deplasează pe liniile de cale ferată. Vom încerca toate variantele pentru găsirea, capturarea și relocarea ursului. Căutările vor fi reluate inclusiv pe zi”, a declarat primarul Andrei Volosevici, pentru Ziarul Incomod.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191