Val seismic în România: 4 cutremure în doar câteva ore! Zonele afectate

Val seismic în România: 4 cutremure în doar câteva ore! Zonele afectate

O serie de cutremure s-a produs în ultimele ore în județul Gorj, iar acest lucru i-a adus pe localnici în pragul disperării. Aceștia se tem de noi replici.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În ultimele 10 ore au avut loc nu mai puțin de patru seisme în județ, cel mai puternic având magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Seismul s-a resimțit și la Târgu Jiu

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Localnicii sunt din nou speriați și se așteaptă și la alte replici. De altfel, ultimul cutremur mai puternic a avut loc în urmă cu o lună și a avut magnitudinea de 4,9. Ulterior au mai existat și alte replici, dar slabe.

Cutremurul de astăzi, cel de 3,4 grade pe scara Richter, s-a resimțit și la Târgu Jiu. Pe rețelele de socializare, oamenii povestesc că a fost scurt ca durată, dar a fost resimțit și a produs agitație în toată zona Gorjului.

Tragedii în lanţ, la turci

Tragediile se țin lanț de Turcia. După cutremurul devastator din februarie, acum, zonele în care pământul s-a cutremurat au fost afectate de un uragan. Vântul a provocat pagube uriașe, o persoană a murit, iar alte 44 au fost rănite.

Vântul a făcut ravagii, iar o persoană a murit. În același timp, 44 de persoane au fost rănite. Vântul a răsturnat mașini, a smuls copaci și a rupt acoperișurile caselor. În urma uraganului, o persoană a murit, iar alte 44 au fost rănite.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191