Valentina Pelinel trăiește pe picior mare. Doamna Borcea e îmbrăcată cu stil și face naveta București-Olimp

Valentina Pelinel trăiește pe picior mare. Doamna Borcea e îmbrăcată cu stil și face naveta București-Olimp

Mamă a trei copii, Valentina Pelinel (42 de ani) se menține într-o formă de invidiat. Soția lui Cristi Borcea (53 de ani) are o siluetă ca trasă prin inel și arată mai bine ca niciodată! Ea a fost surprinsă de paparazzi Click! în zona de Nord a Capitalei, în timp ce se plimba prin oraș pentru a-și rezolva treburile. Frumoasa soție a lui Cristi Borcea  are stil, că doar a fost manechin internațional de succes.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Îmbrăcată într-o rochiță sexy, Valentina Pelinel și-a etalat Rolexul de la mână și geanta Hermes care valorează cât un apartament în București. După ce a terminat ce avea de făcut, soția lui Borcea a fost așteptată de către șoferul personal, care îi conduce Porsche-ul în valoare de de euro, primit cadou de la Borcea. 

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Doar la prima vedere, Valentina Pelinel este o apariție de milioane! La propriu!

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Au lăsat copiii la mare, la hotelul lor din Olimp, acolo unde gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de aproape 5 ani și Milan Cristian, care are deja 7 ani, se simt minunat. Și tot acolo, Cristi Borcea așteaptă să i se reunească familia, pentru că vor veni în curând și copiii săi din America. Între timp, soții Borcea, mai au de rezolvat câteva treburi prin București.

„Am venit câteva zile la București, cu soțul meu, și ne întoarcem la mare, acolo unde avem copiii. Fetițele nu au vrut să vină acasă, le place acolo foarte mult, se simt în elementul lor. Așteptăm să ne mai vină un copil din America, să fie echipa completă și să ne bucurăm cu toții. Eu și Cristi facem zilele acestea mai multe drumuri București-mare, mai avem de rezolvat câte ceva înainte să ne ocupăm de vacanțe”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o familie mare și frumoasă de care se bucură din plin, mai ales când reușesc să se adune cu toții și să petreacă timp de calitate împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191