Vedetele noastre au strălucit, aseară, la petrecerea verii! Vezi ce părere au designerii despre ținutele lor

Vedetele noastre au strălucit, aseară, la petrecerea verii! Vezi ce părere au designerii despre ținutele lor

Petrecere mare a fost, miercuri seară, într-un club de fițe din nordul Capitalei. Vedete una și una și-au făcut prezența, pe covorul roșu, la petrecerea Viva! Îmbrăcate impecabil, la patru ace, divele noastre au atras toate privirile celor din jur, cu ținutele pe care le-au ales să le poarte, la unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz-ul românesc. Reporterul Click! l-a contactat de designerul de modă Florin Burescu, pentru a afla cine s-a îmbrăcat corect și cine nu!

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Andreea Antonescu (40 de ani) a făcut senzație, pe covorul roșu, fiind îmbrăcată într-o rochie sexy, care îi venea perfect, punându-i în evidență trupul lucrat la sală. Ținuta de culoare maroniu-aurie era una decoltată, care îi scotea în evidență bustul generos. De asemenea, rochia avea o crăpătură în față, ce îi evidenția și mai mult picioarele perfecte. De asemenea, vestimentația aleasă de artistă, era accesorizată cu un plic argintiu și o pereche de sandale simple, cu o baretă în față, de culoare maronie, ce îi veneau perfect. Bravo, măi Andreea, ai un zece de la noi!

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

„Andreea Antonescu a purtat o rochie ce o avantajează, pentru că are spărtura destul de ridicată. Corsetul îi pune în evidență bustul, culoarea a ales-o în tandem cu bronzul pe care îl are”, a spus designerul Florin Burescu.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Adelina Pestrițu (36 de ani) este o altă vedetă de la noi care a avut grijă la fiecare detaliu în parte, în ceea ce privește ținuta pe care a purtat-o miercuri seară, la petrecerea verii.  Vestimentația sa era formată din două piese, ce îi stăteau ca turnate pe trup. De asemenea, coafura a fost una extrem de simplă, dar cu bun gust.

„Adelina este una dintre aparițiile mele preferate de aseară. Arată impecabil. O ținută ce îi pune în evidență toate atuurile. Este extrem de rafinată, de finuță și de elegantă”, a mai spus creatorul de modă pentru Click!

Ilianca Vandici (36 de ani) a făcut senzație, aseară, la petrecerea care a adunat mai toate vedetele din showbiz-ul românesc. Șatena a purtat o ținută alcătuită din două piese, de culoare alb-sidefat. În partea de jos a avut o fustă lungă, pe corp, cu trenă, iar în partea de sus, un top, cu mâneci lungi, la baza gâtului. De asemenea, coafura pentru care a optat a fost una extrem de sexy: un coc simplu, dar și câteva fire de păr șerpuite, lipite de frunte.

„Ilinca Vandici a avut una dintre cele mai bune apariții. Totul este la linie la ea! Se vede că fiecare apariție a ei este studiată, este bine analizată. Accesoriile sunt suficiente, nici prea multe, nici prea puține. Este ceea ce trebuie”, a mai spus specialistul pentru Click!

Andreea Bălan (38 de ani) a purtat și ea o rochiță de nota zece, din paiete, de culoare albastră, cu un decolteu extrem de generos, spre bucuria domnilor. Rochița aleasă a fost una scurtă, cu franjuri în partea de jos.

De asemenea, jumătatea trupei Andre, a ales să își accesorizeze rochița cu un plic de culoarea rochiei și o pereche de sandale de culoare albă, cu o floare de culoare neagră în față.

„Andreea a venit într-o rochie save. Ceva la care nu poți da greș. I-aș fi schimbat totuși încălțămintea, aș fi luat ceva mai finuț, ceva mai delicat, cu barete mai subțiri, un toc mai înalt. Îmi place ceea ce văd, doar că aș umbla pe partea de accesorii”, este părerea creatorului de modă.

Lavinia Pârva (38 de ani) nu s-a lăsat nici ea mai prejos! Bruneta a ales o rochiță mulată – tigrată și sexy, care îi scoteau foarte bine în evidență formele feminine și trupul perfect lucrat la sală. De asemenea, coafura pentru care a optat a fost una simplă, dar cu bun gust, care îi scoteau în evidență și mai mult trăsăturile.

„Rochia i se potrivește pe corp extraordinar de bine, în schimb nu mi se pare că a fost la înălțimea evenimentului. Mi se pare, totuși, o rochie nu tocmai de covorul roșu, cum a fost aseară acolo”, a conchis pentru Click! designerul Florin Burescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191