Veniturile Grupului Kindred din jocuri de noroc dăunătoare, în scădere: Obiectivul final este eliminarea totală

Veniturile Grupului Kindred din jocuri de noroc dăunătoare, în scădere: Obiectivul final este eliminarea totală

Grupul Kindred, prezent în țara noastră cu Unibet și Vlad Cazino, și-a propus ca până la începutul anului 2024 să elimine complet de pe platformele sale veniturile generate din jocuri de noroc dăunătoare. Iar primele efecte ale eforturilor susținute de ceva timp încep să se vadă, deoarece veniturile provenite de la această categorie de jucători sunt în scădere.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Kindred Group este un nume cu mare greutate din industria jocurilor de noroc, cu peste 30 de milioane de clienți la nivel mondial, inclusiv în România. S-a remarcat prin serviciile excelente oferite, dar în același timp este și un grup care promovează intens jocul responsabil. Drept dovadă, unul dintre obiectivele Kindred Group este ca până în 2024 să nu mai încaseze venituri din jocuri de noroc dăunătoare, potrivit informațiilor publicate de CazinoPeNet, un site specializat care efectuează recenziile operatorilor licențiați din țara noastră, publică știri din domeniu, iar utilizatorii pot încerca aici și păcănele gratis.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

După cum spuneam, Kindred acordă o atenție deosebită Jocului Responsabil, iar rezultatele publicate recent arată o ușoară scădere a numărului de jucători cu risc. Astfel, veniturile generate de clienții care se află în categoria de mare risc au fost în trimestrul trei din 2022 în valoare de 3.8% din total. Față de aceeași perioadă din 2020 poate fi sesizată o ușoară scădere, deoarece procentul era de 4.4%. În plus, Kindred le oferă sprijin persoanelor aflate în această categorie și pot fi observate semne ale îmbunătățirii. Efectul de îmbunătățire a fost de 82.6% în trimestrul trei din 2022, comparativ cu 64.9% cât era în aceeași perioadă din 2021.

 

Ce măsuri ia Kindred Group pentru a elimina jocurile de noroc dăunătoare

 

Kindred Group și-a propus ca până la începutul lui 2024 să nu mai aibă venituri generate din jocuri de noroc dăunătoare, mesajul companiei fiind clar: „Activitatea noastră este ghidată de ambiția ca zero la sută din veniturile platformelor noastre să fie generate din jocuri de noroc dăunătoare până la finalul anului 2023”, se arată într-un mesaj al companiei Kindred Group.

 

Iar una dintre soluțiile găsite de Kindred este prevenția. La finalul anului trecut, Kindred a semnat prelungirea înțelegerii cu compania EPIK Risk Management, pentru a găsi noi soluții prin care utilizatorii aflați în pericolul de a intra în categoria de mare risc să fie depistați mai rapid. Așadar, Kindred îmbunătățește procesele interne și mai multe intervenții vor fi automatizate.

 

 

De asemenea, Kindred nu neglijează nici mecanismele de intervenție umană. Ele vor fi mai bine țintite și, în urma lor, scopul este de a-i determina pe utilizatori să conștientizeze că rolul jocurilor de noroc trebuie să fie strict distractiv. Acest sistem folosit de Kindred se numește PS-EDS și a început să fie folosit în urmă cu aproximativ un deceniu. Prin intermediul său, în cazul în care un utilizator prezintă semne că ar putea trece o anumită linie roșie, departamentul specializat este notificat. Utilizatorul este abordat într-un mod proactiv de angajații Kindred și primește sprijinul necesar.

 

În aceste condiții, grupul Kindred este unul dintre marii promotori ai faptului că jocurile de noroc trebuie să aibă rol strict distractiv. Un exemplu este și Safer Gambling Week, un eveniment ce a avut loc anul trecut la Londra, când Kindred a promovat Misiunea 0%, prin care a transmis că își dorește ca până la începutul lui 2024 să nu mai aibă venituri generate de jocuri de noroc dăunătoare.

 

Iar la acel moment, Glasgow Rangers și Middlesbrough, două echipe de fotbal sponsorizate de Kindred, au renunțat pentru un meci la logo-ul companiilor Unibet și 32Red și au afișat mesajul „Zero% Mission”, în așa fel încât acesta să ajungă la cât mai mulți oameni.

 

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191