Vernisaj CS Petrolul la Muzeul Petrolului!

Vernisaj CS Petrolul la Muzeul Petrolului!

Clubul Sportiv Petrolul Ploiești își va prezenta o parte din istoria de 65 de ani a existenței sale. Vineri, 27 ianuarie, de la ora 10, la Muzeul Petrolului va fi inaugurată o expoziție care îți arată trecutul glorios al clubului petrolist. Expoziția este organizată de Consiliul Județean Prahova, prin Muzeul Județean de Științele Naturii, și de Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, condus de Eduard Crângașu, dar și cu sprijinul fotografului Cristi Stavri respectiv a jurnalistului Petre Apostol, de la Jurnalist Sportiv.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Printre exponate se regăsesc obiecte cu autografele sportivilor, imagini și articole de arhivă, care ilustrează istoria bogată a Clubului Sportiv Petrolul. Sunt prezentate exponate sportive din viața echipei legendare de fotbal Petrolul, atât de la înființarea sa, sub denumirea de Juventus București, trecând prin toate perioadele de existență, mutarea la Ploiești, transferul la C.S. Petrolul, în 1958, până la desprinderea din cadrul clubului, în 1972.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Sunt, de asemenea, expuse costume de competiție, medalii și echipamente de antrenament ale marilor campioni pe care CS Petrolul i-a avut în arena olimpică și pe podiumurile Campionatelor Mondiale și Europene, de-a lungul vremii, precum Corina Ungureanu (dublă campioană mondială și campioană europeană la gimnastică), Tamara Costache (campioană mondială la înot), Carmen Herea (campioană europeană la înot), Adrian Diaconu (vicecampion mondial la box amator și campion mondial la box profesionist), acestea fiind doar câteva dintre numele de renume ale clubului ploieștean.
Accesul pentru a vizita expoziția este gratuit, însă cu programare în prealabil, la numărul de telefon 0721.090.866.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191