Veste bună pentru românii care stau la curte! Soluția banală care te scapă de căpușe conține doar două ingrediente

Veste bună pentru românii care stau la curte! Soluția banală care te scapă de căpușe conține doar două ingrediente

Odată cu sosirea vremii calde, a venit și vremea ieșirilor în natură, iar în cazul românilor care stau la curte, aceștia vor dori, mai mult ca sigur, să profite din plin de spațiul verde pe care îl au la doar câțiva pași distanță. Însă, din păcate, un pericol constant pe care trebuie să îl avem în vedere este cel prezentat de căpușe. Din fericire, Click! vă oferă o soluție extrem de simplă pentru a rămâne în siguranță!

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Cum scăpăm de căpușe

Deja putem simți cu toții că temperaturile din termometre rămân unele destul de ridicate. Iar odată cu perioada caldă a anului, a venit și momentul ieșirilor în natură. Fie că este vorba despre parcurile din apropiere, ori despre drumeții în sălbăticie, cei mai mulți dintre români vor dori să aibă parte de aer curat.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Însă, din nefericire, în țara noastră există un pericol constant pe care trebuie să îl avem în vedere, atunci când ne întindem pe iarbă, ori ne plimbăm câinele prin parc: căpușele. Iar mai ales românii care stau la curte și, inevitabil, vor dori să stea cât mai mult acolo, sunt predispuși să fie mușcați de aceste insecte.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Există, totuși, o soluție simplă, care ne poate apăra de aceste insecte! Iar dacă vă temeți că va fi nevoie să cheltuiți bani și să vă rupeți din timul vostru liber, nu aveți de ce să vă faceți griji! Este vorba despre o simplă soluție cu doar 2 ingrediente: apă și alcool formic!

Soluția pentru căpușe este una extrem de ieftină

Un litru de alcool formic vă va scoate din buzunar undeva în jur de 32 de RON, iar raportul dintre cele 2 ingrediente este de 1 la 1. Așa co doar amestecați-le, având grijă ca soluția să fie într-o sticlă căreia îi puteți atașa un pulverizator. Apoi, după ce ați amestecat cele 2 ingrediente, doar pulverizați amestecul pe haine și pantofi!

Iar dacă vă temeți că această combinație poate face probleme animalului vostru de companie, nu aveți de ce să vă faceți griji! Doar căpușele vor simți nevoia să se țină la distanță de voi!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191