Veste bună pentru vacanțele românilor: Wizz Air lansează zboruri către 3 destinații superbe

Veste bună pentru vacanțele românilor: Wizz Air lansează zboruri către 3 destinații superbe

Vești bune pentru românii care călătoresc cu avionul! Wizz Air a anunțat că va introduce rute noi, ce pornesc de la București și Brașov și ajung la Budapesta. De asemenea, compania a mai anunțat și lansarea unor zboruri către două destinații importante din Europa!

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Pe lângă zborurile spre Budapesta, compania Wizz Air mai anunță și noi zboruri către Leipzig și Salzburg, potrivit informațiilor de la Românii vor avea posibilitatea să circule neîntrerupt din București către capitala Ungariei, Budapesta, începând cu luna iunie. De asemenea, cei care pleacă din Brașov vor putea ajunge aici cu ajutorul unei curse ce zboară de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

„Suntem bucuroși să anunțăm încă două rute din România către capitala Ungariei, Budapesta. Prin aceste adăugiri, ne reafirmăm angajamentul față de clienții noștri români, oferindu-le mai multe opțiuni de călătorie la prețuri accesibile. Wizz Air rămâne dedicată extinderii rețelei sale și furnizării unor opțiuni de călătorie convenabile, low-cost pentru pasagerii săi din România”, a declarat, conform sursei citate, Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

De asemenea, Wizz Air a mai anunțat și faptul că urmează să lanseze o nouă rută, începând cu data de 1 aprilie, către Salzburg. Iar începând din această vară, odată cu data de 20 iunie, românii vor putea zbura către o altă destinație importantă din Europa: Leipzig.  

Pe plan global, marile companii aerienne fac tot posibilul pentru a introduce cât mai multe zboruri, pentru a putea face față cererii. Din păcate, marii producători, precum Airbus și Boeing, livrează cu întârziere noile avioane, iar acest lucru menține prețurile biletelor de avion la un nivel mai ridicat decât ar fi normal.

Din această cauză, venitul mediu per pasager, ori randamentul, a ajuns la 6,2% anul trecut. A fost vorba despre al patrulea an consecutiv în care această valoare crește. Se pare că randamentele ar continua să crească și în 2024, chiar dacă ceva mai lent.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191