Viceprimarul Anca Popa (USR), acuzată de îndeplinirea atribuțiilor în mod defectuos. Primarul Volosevici cere înlocuirea sa cu Gheorghe Sîrbu (PNL)

Viceprimarul Anca Popa (USR), acuzată de îndeplinirea atribuțiilor în mod defectuos. Primarul Volosevici cere înlocuirea sa cu Gheorghe Sîrbu (PNL)

Primarul Andrei Liviu Volosevici cere Consiliului Local al municipiului Ploiești înlocuirea viceprimarului USR, Anca Adina Popa.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Inițierea proiectului de hotărâre, care prevede această schimbare la conducerea primăriei, este motivată de faptul că atribuțiile de viceprimar, delegate prin dispozițiile primarului, au fost îndeplinite defectuos, fapt ce a determinat retragerea atribuțiilor după un anumit timp.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

“Ultima situație de acest gen a fost decizia doamnei viceprimar de a vota împotrivă sau pentru prorogare la proiectele privind activitatea TCE, instituție aflată sub directa sa coordonare. Mai mult, doamna viceprimar Anca Popa nu a fost în măsură sau nu a fost interesată să ofere o soluție alternativă la aceste proiecte.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

În aceste condiții, consider că doamna viceprimar şi-a exercitat atribuțiile cu rea credință și, cu siguranță, funcția de viceprimar și atribuțiile vor putea fi duse la îndeplinire mult mai bine de unul din consilierii locali ai PNL, iar propunerea mea, în acest sens, va fi domnul consilier Gheorghe Sârbu”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191