VIDEO: O femeie și-a pierdut complet controlul când a aflat de la angajatul unei companii aeriene că este o problemă cu zborul ei

VIDEO: O femeie și-a pierdut complet controlul când a aflat de la angajatul unei companii aeriene că este o problemă cu zborul ei

O femeie și-a pierdut controlul când un angajat al unei companii aeriene i-a spus că există o problemă cu rezervarea zborului ei și pur și simplu a devastat ghișeul respectiv, trântind și distrugând tot ce i-a picat în mână. Incidentul, care a avut loc în Aeroportul Internațional Mexico City, în cursul săptămânii trecute, a fost filmat de mai mulți pasageri, iar clipurile s-au viralizat.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Într-un comunicat pentru New York Post, compania aeriană vizată de atacul femeii, Volaris, a explicat: „O pasageră a reacționat violent când a fost înștiințată că trebuie să finalizeze achiziția zborului ei. Se pare că doamna a încercat să facă plata cu mai multe carduri de credit fără succes, determinând sistemul nostru de prevenire a fraudelor să emită o alertă de securitate”.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

María Guadalupe, de 56 de ani, este acuzată că a deteriorat echipamentele și că a tulburat liniștea, după ce a trântit de pământ patru monitoare de computer și patru scanere portabile pentru coduri de bare. Femeia a fost arestată, dar se pare că ulterior a fost eliberată, după ce a fost de acord să plătească ce a distrus.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Se pare că situația a scăpat de sub control atunci când Guadalupe i-ar fi cerut unui angajat al companiei aeriene rambursarea unei rezervări. „Dacă nu vrei, nu-mi da banii înapoi. Nu-mi pasă. Dar asta o să te coste”, a strigat femeia, în timp ce stătea pe cântarele pentru bagaje. „Nu-mi da banii. Dar tu o să plătești pentru asta.”

După care femeia apucă monitoarele și scanerele de coduri de bare și le aruncă la pământ.

Compania a mai spus că „reprezentanții săi de la fața locului au activat protocolul de securitate corespunzător, cu sprijinul autorității aeroportuare”, precizând că „siguranța clienților este cea mai importantă”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191