VIDEO/Ploieştiul va avea Târg de Crăciun, luminițe superbe şi multe alte surprize. Primarul Volosevici spulbera minciunile din presa locală

VIDEO/Ploieştiul va avea Târg de Crăciun, luminițe superbe şi multe alte surprize. Primarul Volosevici spulbera minciunile din presa locală

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a tinut sa dezminta informatiile false vehiculate intensiv in spatiul public potrivit carora anul acesta nu vom avea Targ de Craciun sau iluminat festiv.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Edilul a oferit detalii despre ce va organiza Primaria Ploiesti in municipiu, cu ocazia sarbatorilor de iarna, asigurandu-i pe oameni ca nu vor lipsi luminitele, Targul de Craciun si multe alte surprize.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Volosevici a tinut sa le reaminteasca ploiestenilor faptul ca in ultima perioada, Consiliul Local (in special liberalii) a incercat sa blocheze cu orice pret proiectele si activitatea primarului, asa cum s-a intamplat in cazul termiei, pentru a atrage nemultumirea cetatenilor fata de edil.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În ultimele luni, atmosfera politică din Ploiești a fost tensionată, iar adversarii politici ai primarului Andrei Volosevici par să profite de lipsa de cunoștințe administrative a unora dintre ploiesteni.

Cu proiecte blocate în Consiliul Local, liberalii aruncă vina exclusiv asupra primarului, facandu-l responsabil pentru stagnarea proiectelor locale.

În realitate, însă, blocajele țin de Consiliul Local. Ploieștenii, fără a avea cunoștințe detaliate despre atribuțiile specifice ale celor două entități, pot fi susceptibili la manipulări politice, iar adversarii politici ai edilului par să capitalizeze pe ceastă neînțelegere.

Din acest motiv, este crucial ca cetățenii să fie informați corect și să înțeleagă că deciziile importante sunt adesea rezultatul unei colaborări complexe între primar și Consiliul Local.

Atat in cazul termiei, cat si a organizarii evenimentelor de sarbatori pentru anul acesta, edilul a declarat ca exista un „Grinch” care face eforturi disperate pentru ca Ploiestiul sa nu aiba parte de Targ si luminite festive, personaj care dicteaza consilierilor locali cum sa blocheze orice proiect pe acest subiect.

Sursa video: Andrei Volosevici/Facebook

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191