VIDEO. Polițist anchetat penal după ce a lovit o tânără. Victima a depus plângere, însă ulterior a retras-o

VIDEO. Polițist anchetat penal după ce a lovit o tânără. Victima a depus plângere, însă ulterior a retras-o

Caz șocant petrecut la Iași. Un polițist este anchetat, după ce a lovit peste față o femeie. Victima a depus plângere, însă ulterior a și retras-o.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Momentul în care polițistul o lovește pe tânără a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

În imagini se vede cum, la un moment dat, agentul intră într-o dispută aprinsă cu un grup de tineri. Dintre aceștia, o tânără se apropie de polițist și îl scuipă. Imediat, omul legii reacționează violent, iar victima cade la pământ.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Femeia a mers apoi la sediul Poliției și a făcut reclamație. În plângerea depusă, tânăra a precizat că și alți polițiști au bătut-o.

Agentul este cercetat disciplinar, dar și penal, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191