VIDEO Ultimul dans. Mirele, mireasa și alți 100 de nuntași au murit într-un incendiu devastator în Irak

VIDEO Ultimul dans. Mirele, mireasa și alți 100 de nuntași au murit într-un incendiu devastator în Irak

Tragedie de proporții în Irak, noaptea trecută. Cel puțin 100 de oameni au murit într-un incendiu devastator la o petrecerea de nuntă. Printre victime ar fi și mirele și mireasa, anunță presa locală. Filmările din timpul evenimentului îi arată pe cei doi miri dansând în momentul în care izbucnește icendiul și se declanșează haosul. Autoritățile irakiene au raportat că sunt cel puțin 100 de morți și 150 de răniți.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Incendiul ar fi izbucnit în momentul în care s-au aprins artificiile.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Incendiul ar fi izbucnit de la artificii

Incendiul ar fi izbucnit în momentul în care s-au aprins artificiile.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

O desfășurare de forțe impresionantă a avut loc la fața locului pentru salvarea răniților. Rapoartele indică și 150 de răniți, relatează BBC.

Deocamdată nu se știe ce a provocat incendiul, dar primele rapoarte spun că acesta a izbucnit după ce au fost aprinse focuri de artificii.

Este posibil ca panourile inflamabile din locație să fi alimentat flăcările, făcând ca părți ale tavanului să ia foc și să cadă.

„Incendiul a dus la prăbușirea unor părți ale halei ca urmare a utilizării materialelor de construcție foarte inflamabile și ieftine, care se prăbușesc în câteva minute când izbucnește incendiul”, a declarat Direcția de Apărare Civilă a Irakului, citată de agenția de presă de stat INA.

O fotografie postată de Nina a arătat zeci de pompieri luptându-se cu incendiul, iar imagini de la jurnaliştii locali de pe reţelele sociale arată rămăşiţele carbonizate din interiorul sălii de evenimente.

Mirele și mireasa ar fi murit în incendiu 

Au fost informații contradictorii despre soarta mirilor. Presa locală ar fi anunțat că aceștia sunt la spital răniți, însă noi informații îi dau pe cei doi tineri morți la locul incendiului.

Imagini surprinse în timpul nunții îi arată pe cei doi miri dansând, ăn momentul în care totul în jurul lor s-a aprins. 

Zeci de ambulanțe au sosit la fața locului și un număr mare de pompieri într-o acțiune dramatică de a salva cât mai mulți dintre nuntași. 

Pompierii au putut fi văzuți cățărându-se peste clădirea aproape prăbușită în căutarea supraviețuitorilor.

După miezul nopţii, în curtea spitalului erau adunate zeci de persoane, rude ale victimelor sau locuitori veniţi săi doneze sânge, potrivit presei irakiene.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191