VIDEO UPDATE: Vin furtuni puternice. Mai multe județe și Capitala, vizate de Cod roșu și portocaliu de vreme severă

VIDEO UPDATE: Vin furtuni puternice. Mai multe județe și Capitala, vizate de Cod roșu și portocaliu de vreme severă

UPDATE: Meteorologii au emis în urmă cu puțin timp, o avertizare Cod roșu de vijelii, ploi torențiale și grindină în două județe din România.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

ANM a emis Codul roșu de vreme severă pentru mai multe localități din județele Vrancea și Buzău.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Zonele vizate sunt:

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Județul Vrancea: Dumitrești, Cotești, Slobozia Bradului, Dumbrăveni, Popești, Gura Caliței, Tâmboești, Cârligele, Urechești, Bordești.

Județul Buzău: Topliceni, Buda, Podgoria.

Știre inițială:

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată miercuri, 30 august, în nordul şi estul Munteniei, estul Transilvaniei şi în Moldova. Un cod galben de instabilitate atmosferică vizează restul ţării pentru intervalul 30 august, ora 10 – 31 august, ora 02, în cea mai mare parte a ţării.

Vânt puternic și ploi torențiale

„În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de km/h) şi izolat vijelii şi grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de l/mp şi izolat peste 40 l/mp”, anunță specialiștii ANM.

Vreme severă până joi la ora

De asemenea, a fost emisă şi o avertizare cod portocaliu valabilă în intervalul 30 august, ora 12 – 30 august, ora 23.

„În nordul şi estul Munteniei, estul Transilvaniei şi în Moldova, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi intensificări ale vântului (rafale în general de km/h), pe arii restrânse vijelii puternice, averse torenţiale, descărcări electrice şi grindină. În intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de l/mp şi izolat peste l/mp”, transmite ANM.

Județele vizate, total sau parțial, sunt Suceava, Botoșani, Harghita, Neamț, Iași, Covasna, Bacău, Vaslui, Brașov, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea, Galați, Brăila, Călărași și Ialomița.

Furtuni și în Capitala

În București vremea va fi călduroasă și instabilă, dar de miercuri după-amiaza și seara înnorările se vor accentua și vor fi averse. Meteorologii au anunțat Cod Galben de furtuni la nivelul Bucureștiului.

Va ploua cu l/mp, izolat posibil peste 20 l/mp. Sunt posibile descărcări electrice, intensificări ale vântului cu rafale de peste km/h și vijelie.

Prognoza specială cuprinde intervalul miercuri ora – joi, ora

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191