Video viral! Două femei au încercat să alimenteze o Tesla cu benzină/Căutau un loc în care să bage pompa și au găsit rezervorul pentru lichidul de parbriz

Video viral! Două femei au încercat să alimenteze o Tesla cu benzină/Căutau un loc în care să bage pompa și au găsit rezervorul pentru lichidul de parbriz

Două femei au fost surprinse într-o filmare, în timp ce se aflau într-o benzinărie și încercau să alimenteze cu combustibil o mașină o Tesla Model 3.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Videoclipul a devenit viral și a strâns în două zile aproape 50.000 de vizionări.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Deși mașinile electrice sunt tot mai populare, industria și piața sunt încă la început, iar asta explică de ce unii oameni încă se adaptează, scrie Insideevs .

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Chiar dacă mașinile electrice se află pe piață de ceva ani și câștigă în mod constant popularitate, unii au nevoie de puțin timp de acomodare, cât timp sunt cazuri în care oamenii încearcă să alimenteze cu combustibil mașinile electrice.

Femeile care au încercat să alimenteze Tesla cu combustibil

În filmarea devenită virală este surprins momentul în care o Tesla Model 3 este oprită la o pompă dintr-o benzinărie.

Din mașină au coborât două femei care au încercat să alimenteze mașina, dar nu au ajuns la sursa de energie corespunzătoare.

Au deschis capota din față, dar nu au descoperit vreun rezervor acolo. S-au mutat apoi în partea din spate a mașinii și, sub privirile uluite ale trecătorilor, căutau un loc în care să bage pompa de combustibil.

Într-un final, cel care filma din mașină coboară și le explică că este o mașină electrică, care se încarcă de la priză.

Cele două sunt nedumerite și nu prea îl iau în serios pe cel care încerca să le explice situația.

Șoferul renunță, iar cele două femei revin în fața mașinii, unde descoperă rezervorul pentru lichidul pentru parbriz. Apoi, filmarea se oprește brusc.

Nu este clar dacă filmarea a fost o înscenare, totuși reacțiile celor prezenți par reale.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191