Videochatul, un taram pe care merita sa-l explorezi cat mai devreme posibil!

Videochatul, un taram pe care merita sa-l explorezi cat mai devreme posibil!

Exista doua tipuri de cariere: unele care iti asigura succesul, independenta financiara si un trai imbelsugat dupa ani de studiu si zeci de ani de munca si altele in care poti sa ai parte de reusita mult mai rapid, imediat dupa implinirea majoratului.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Munca intr-un studio de videochat face parte din a doua categorie, asa cum pot sa o dovedeasca numeroasele fete care, la putin timp dupa ce au atins varsta de 18 ani, au atins un nivel al castigurilor chiar si de peste 10 000 de dolari pe luna. Iata cum este posibila o astfel de evolutie rapida!

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Cum castigi bani, ca model de videochat?

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Industria de divertisment online pentru adulti se bucura de un succes tot mai mare. In fiecare clipa, zeci sau sute de mii de barbati din intreaga lume sunt prezenti pe platformele online dedicate adultilor si platesc sume frumoase de bani pentru a se bucura, de la distanta, de compania unor fete frumoase, pe care nu le vor vedea niciodata fata in fata. Prin urmare, castigurile generate in aceasta industrie sunt foarte mari, iar fetele inspirate pot sa profite din plin.

In primele luni petrecute intr-un studio de videochat din Bucuresti, este normal sa te descurci mai greu, din cauza lipsei de experienta. Asta nu inseamna insa ca nu vei obtine castiguri consistente. De fapt, fiecare model primeste, in primele trei luni de lucru, suma garantata de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate pe site-urile de profil. Tot ce trebuie sa faca este sa fie online cel putin 90 de ore intr-o perioada, sa urmeze sfaturile echipei de suport si sa fie prezente la cursurile de limba engleza necesare a putea purta conversatii interesante si indelungate cu membrii.

Apoi, cand capata experienta, modelele incep sa aiba castiguri mai consistente. Ele pornesc de la comisionul standard de 50% din castigurile generate pe platformele online, caruia i se adauga o serie de bonusuri cumulative. Fetele sunt rasplatite financiar cu bonusuri in valoare de 5% fiecare pentru minimum 100 de ore lucrate intr-o perioada, pentru depasirea sumei de 15 000 de dolari intr-o perioada, pentru comportament online perfect, pentru fidelitate fata de echipa si pentru vizitatorii care se inscriu pe site venind din camera lor de chat.

Alte beneficii de care ai parte ca model de videochat

Pe langa bani, o cariera ca model online iti aduce si alte avantaje. De exemplu, multe fete apreciaza faptul ca au parte de cursuri individuale gratuite de limba engleza si de cultura generala. Cunostintele astfel acumulate le vor fi de folos intreaga viata, indiferent de domeniile in care vor alege sa lucreze ulterior.

Programul flexibil reprezinta un alt avantaj important. Exista posibilitatea de a alege intre trei ture, care presupun inceperea lucrului dimineata, dupa-amiaza tarziu sau noaptea. Astfel, fiecare fata poate sa tina cont de preferintele sale personale si de orice alte prioritati, precum dorinta de a face in paralel o facultate.

Numarul beneficiilor de care ai parte ca model de videochat este mult mai mare. Vino intr-un studio si le vei descoperi singura!